Isprobali smo genijalne proizvode za njegu kože tijela koji će transformirati njezin izgled

Često ističemo kako je koža naš najveći organ, pa kao takva zaslužuje i najveću moguću njegu. S druge strane, prečesto nam je fokus njege stavljen isključivo na kožu lica, dok ostatak tijela ostaje zanemaren, a što ne bi trebao biti slučaj, pogotovo jer su pred nama nešto topliji dani zahvaljujući kojima će i veći dio naše kože biti izložen znatiželjnim pogledima!

Njega kože tijela često je zanemaren segment u beauty svijetu, ponajviše zato što ga ne smatramo toliko nužnim kao što je primjerice njega kože lica. Tako ćemo na kozmetičkoj polici imati pregršt proizvoda koji bi trebali transformirati izgled samog lica, dok će spektar proizvoda za njegu kože tijela biti puno oskudniji. Nadalje, česti nam je kriterij prilikom odabira prikladnih proizvoda za njegu kože tijela njihov miris, a manje sama formulacija te učinkovitost u njezi. Baš kao kod proizvoda namijenjenih njezi kože lica, jednaki interes u nama trebaju pobuđivati proizvodi namijenjeni njezi kože tijela, a koji također trebaju sadržavati aktivne sastojke koji doprinose zdravom i prekrasnom izgledu!

Tako smo imali priliku isprobati genijalne losione za njegu kože tijela brenda The Solution koji su posebni po kvaliteti svojih sastojaka, a čiji se rezultati mogu odmah nakon korištenja i primijetiti na koži.
Baš kao što mu i samo ime kaže, ovaj brend ima rješenje za potrebe baš svake kože, bilo da je riječ o njezinom tipu ili pak stanju. Kolekcija uključuje pet različitih tretmana za njegu tijela te baš svatko može pronaći proizvod po svojoj mjeri; od kože sklonoj aknama, diskoloraciji kože, opuštenoj, pa sve do one dehidrirane kojoj je potrebna ‘čaša vode’ u vidu hranjive njege. Prednost ovog brenda osim u individualnom pristupu baš svakoj koži, leži u znanstvenim činjenicama na temelju kojih su se formule brenda i razvile, ali i u cijeni koja je prihvatljiva za baš svačiji džep, stoga u nastavku malo detaljnije upoznajte naše nove beauty favorite!

Prvi losion koji smo testirali je The Solution Hyaluronic Acid Hydrating Body Lotion! Riječ je o losionu izrazito lagane i brzo upijajuće teksture koju će obožavati suhi tip kože, ali i ona kojoj nedostaje optimalna razina vlage. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini ovaj losion funkcionira osvježavajuće na koži te ju neće samo trenutno nahraniti, već će zaključati vlagu u svim njezinim slojevima i tako osigurati osjećaj hidratacije baš cijeli dan, ma koliko vaš tempo bio užurban! Ovaj losion je sjajan odabir i u anti-age njezi jer je dubinska hidratacija nužna za mladolik izgled kože, a zahvaljujući skvalanu koji je dio njegove formule održavat ćete s lakoćom funkcije epiderme kože.

Također, za najbolje anti-age rezultate, ovaj losion možete kombinirati s The Solution Retinol Smoothing Body losionom. Baš kao što retinol obožavamo koristiti u njezi kože lica, jednaki efekt na kožu tijela pruža ovaj hvaljeni losion. Sjajno je rješenje za zaglađivanje kože, uklanjanje prvih znakova starenja, ali i ujednačavanje tena. Redovitim korištenjem možete primijetiti da koža postaje glađeg i čvršćeg izgleda, stoga ga se definitivno isplati uvrstiti u svoju rutinu!

Nadalje, prištići na koži tijela jednaki su ‘problem’ kao i na koži lica te nerijetko narušavaju cjelokupni izgled, pogotovo kada odjenemo nešto otvorenije modne komade. Ako vodite borbu s prištićima na koži tijela, onda The Solution Salicylic Acid Body gel morate testirati. Riječ je o laganom, neljepljivom i brzoupijajućem gelu s hvaljenom salicilnom kiselinom, a obožavat će ga koža koja ima višak sebuma te ostale nepravilnosti na tijelu. Dubinski čisti pore, bez osjećaja zatezanja ili peckanja te u vrlo kratkom vremenu smanjuje upale i crvenilo na koži.

Nadalje, baš kao upale, jednaku ‘glavobolju’ zadaju i mrljice od akni ili pak sunca, a kojih se također želimo riješiti. Svoju rutinu njege možete nadopuniti The Solution Vitamin C Body losionom koji se brzo upija u kožu te joj vraća zdrav sjaj. Sadrži snažnu mješavinu vitamina C i vitamina E te će s redovitim korištenjem posvijetliti kožu, poboljšati njezin sjaj i hidratizirati ju. Ovaj losion također sadrži aktivne sastojke, a od kojih su najznačajniji vitamin C, obnavljajući vitamini A i E te ekstrakt sladića, stoga očekivani rezultat neće izostati.

Kako su pred nama nešto topliji mjeseci, činjenica jest da želimo što više dovesti svoje tijelo u red nakon duge zime. Ako ste se ovih dana ‘uhvatili’ treniranja i balansirane prehrane, cijelu priču će odlično zaokružiti The Solution Collagen Body Cream. Ovaj losion jednako je lagan i nemastan kao i ostali proizvodi, a u sebi sadrži kolagen koji je idealan za uklanjanje osjećaja suhoće te postizanje opuštenosti. Također, važan dio njegove formule je kombinacija pro-kolagena i natrijeva laktata kako bi se postigao efekt zatezanja, a pronaći ćete i kofein koji je poznat po tome da prirodno zateže kožu i potiče protok krvi.

S obzirom na to da s puno pažnje pristupamo njezi kože lica te smo svjesni svih aktivnih sastojaka koji su potrebni kako bi koža postigla svoj balans te u konačnici zdrav i njegovan izgled, zašto takvu istu njegu ne pružiti ostatku tijela? The Solution je prvi brend za njegu tijela čije formule sadrže aktivne sastojke (kiseline), stoga možete biti sigurni da ćete svojoj koži pružiti adekvatno rješenje i njegu!

Foto: Lara Buljubašić

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom The Solution

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE