Muči vas ispadanje kose? Influencerice se kunu u ovaj pristupačni, drogerijski serum

Ako volite isprobavati novitete za uljepšavanje, vjerojatno ste se već i sami uvjerili kako učinkovitost proizvoda nužno uvjetovana visokom cijenom. Na policama drogerija može se naletjeti na prave “skrivene dragulje” pristupačnih cijena, a nerijetko i na vrlo dobre “dupliće” popularnih high-end proizvoda. Ipak, sumnjamo kako ste u potrazi za novim drogerijskim favoritom zavirili i na muški odjel. Međutim, sudeći prema recenzijama beauty influencera, ni bočice s natpisom “men” ne bismo trebali odmah otpisati!

Naime, ovih je dana na TikToku postao viralan proizvod dm-ove marke Balea namijenjen muškarcima, Power Effect Coffein Boost tonik. Kako stoji na službenim stranicama brenda, proizvod je specijalno osmišljen za slabu mušku kosu, jača korijen kose te smanjuje opadanje. Sadrži kofeinom, pantenolom i ekstraktom RootBio Tec, a označen je i kao veganski proizvod bez silikona, i sulfata. Iako je u pitanju tonik iz linije Balea Men, na radaru se našao prvenstveno – ženama.

Nekoliko regionalnih beauty influencerica označilo ga je kao “najjeftiniji proizvod protiv gubitka kose”, iznimno učinkovit i jednostavan za korištenje. Naime, jedna od njih istaknula je kako se proizvod iznimno brzo upija te ga bez problema možete koristi prije izlaska iz kuće, a dodala je i kako je miris vrlo ugodan. Balein kofeinski tonik nedavno je došao u ponudu dm-a susjedne Srbije, a u vrlo kratkom periodu u potpunosti se rasprodao i u poslovnicama i na webshopu. U Srbiji košta oko tri eura, a iako je izazvao veliki interes i među domaćim kupcima, zasad nije poznato kada će doći u hrvatske trgovine.

@dm_srbija Da ne bude da nismo javili! 🏃🏃🏃#dm_srbija #baleamen ♬ UNWRITTEN X INTOXICATED – CarterWalsh
@witchy_womannn Balea men power effect coffein boost tonik #opadanjekose #negakose #kofeinskitonik #jacanjekose #baleamen #tonikzakosu #dmsrbija ♬ original sound – kejtket

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE