Je li ovo najveća ‘krema’ na svijetu?

Ako nikada niste imali priliku isprobati luksuzne proizvode beauty brenda La Mer, ali ste oduvijek sanjali da vam jagodice prstiju uranjaju u ovu božanstvenu teksturu, možda biste sada mogli imati priliku za to.
Isprobati skupocjene proizvode za njegu kože mogli biste unutar najvećeg svjetskog staklenog čuda Creme de la Mer. Ovaj poznati luksuzni brend za njegu kože dominira svojim pop up trgovinama u koje su kupci pozvani kako bi saznali sve o ovoj marki, ali i kako bi imali priliku isprobati neke od svojih, najdražih pet proizvoda za hidrataciju – originalnu kremu, gel kremu, kremu za osjetljivu kožu, hidratizirajući losion, ali i losion za matiranje.


Jednom kada odlučite koja tekstura odgovara vašoj koži, imate priliku uzeti besplatne La Mer uzorke kako biste ih uključili u rutinu njege kože kod kuće. Zamislite, uz super kul Instagrammable trenutak (fotka bi razoružala sve vaše pratitelje) dobijete i besplatan proizvod. Prvi pop up otkriven je u Los Angelesu, u trgovačkom centru Westfield Century City. 5 i pol metara visoka i široka staklena kupola stoji u središtu otvorenog trgovačkog centra tako da ju apsolutno nitko ne može ne vidjeti. Unutarnja masivna prilagođena instalacija stakla podsjeća na more (La Mer) i posjeduje posebne „oltare“ za svaku od pet tekstura proizvoda za njegu kože. Tu se nalazi i maleni laboratorij za fermentaciju gdje možete vidjeti gotovo sve što ide u La Mer potpis Miracle Broth ™ kojega nazivaju “iscjeliteljski eliksir” pronađen u svim proizvodima brenda La Mer. Naravno da vam neće otkriti cijeli recept, jer upravo ih originalna formula razlikuje od ostalih brendova, ali mogu vam odgovoriti na pitanja u vezi ponude proizvoda, kao i odrediti vam formulu koja će najbolje odgovarati vašoj koži, ali i načinu života. 


I sada još malo posebnosti vezanih za ovu ogromnu „staklenku“. Jedan zid unutar instalacije napravljen je od malenih staklenki ovoga popularnog proizvoda, koje složene imaju vrijednost veću od milijun dolara. Wow! 

Foto: La Mer, Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE