Novi puder savršen je ljetni beauty dodatak

Dior Dreamskin Perfect Skin Creator tek je izašao na tržište, a već mnoge dame ne kriju kako su se odmah zaljubile u proizvod. Oduševljene su njegovom svilenkastom formulom koja je uspjela održati njihovo lice hidratiziranim tijekom dana, a i istodobno, učiniti da im ten izgleda besprijekorno. 

Ako ste jedna od onih osoba koje ne izlaze iz stana bez proizvoda sa zaštitnim faktorom onda je ovo pravi proizvod za vas, jer će vam ovaj puder omogućiti i zaštitu od sunca, ali i izuzetnu pokrivenost. Ovaj kompaktni puder, ne samo da ima formulu koju će obožavati svi, već ima savršeni aplikator u obliku jastučića i SPF 50. U potrazi za proizvodom uz pomoć kojega će imati besprijekoran ten, oni koji su ga do sada već probali kažu da je riječ o on-the-go proizvodu koji će vas oduševljavati tijekom cijele sezone.
Zahvaljujući mikro kompaktnoj ambalaži savršeno će se uklopiti i u najmanju torbicu, a vrlo je praktičan i jer ima zrcalo unutar kućišta. Osim svestrane funkcionalnosti, proizvod je idealan za ljetne dane jer njegova lagana formula pruža srednju pokrivenost, dok je u svojoj besprijekornosti savršen. U recenzijama pišu da ova formula stvara besprijekoran izgled, smanjuje bore, ali i da poboljšava tonus kože. I dame zapamtite, SPF je vaš prijatelj uvijek, a posebice sada u ljetnom razdoblju. 

 

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE