Ove jeseni svi nose negative space manikuru

Iako mogu izgledati sjajno, tipične manikure često su dosta zahtjevne za održavanje i izrazito osjetljive, a stavljanje gela na nokte čini cijelu proceduru još mukotrpnijom. Ubrzo se vidi izrast, ne možete ga sami skinuti i vrlo često ostavlja nokte oštećenima i krhkima.

Stoga, kad smo na društvenim mrežama ugledali ovaj novi trend u manikuri, zaljubili smo se na prvi pogled. Naime, radi se o ‘negative space‘ manikuri koja će oduševiti sve one željne urednih i lijepih noktiju, a nemaju volje posvetiti im toliko pažnje koliko primjerice zahtijeva održavanje tipične manikure ili gela.


Negative space
manikura, koja uključuje i prirodno ulje nokta, odličan je odabir jer će izgledati jednako dobro i tjedan dana nakon nanošenja. Tehnika je jednostavna- odaberite neki motiv ili oblike koje biste htjeli imati na noktima i nanesite ih imajući na umu rast noktiju. Tako primjerice možete odabrati minimalistički tip manikure s tankim linijama, a kako vaši nokti budu rasli, tako će se linije pomicati, no neće izgledati kao da vam je manikura dotrajala. Ova jednostavna tehnika bojanja tek dijelova noktiju odličan je izbor za sve one koji ne vole često ići na manikuru ili nisu u mogućnosti, a nokti će vam biti zdraviji te njihov izgled postojaniji. Izdvojili smo nekoliko favorita koje bismo rado vidjeli i na vlastitim noktima ove jeseni, a sigurni smo kako će ga funkcionalni i estetski aspekti trenda učiniti izuzetno poželjnim sljedeći put kad budete išli na manikuru.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE