Rosie Huntigton-Whiteley zakoračila u beauty industriju

Dokaz kako je beauty industrija postala unosnom mašinerijom novog doba jest novost o novom poslovnom pothvatu poznatog supermodela Rosie Huntington-Whiteley!

Rosie je, naime, svoja anđeoska krila proslavljenog brenda Victoria´s Secret zamijenila virtualnom platformom specijaliziranom za beauty svijet, a glavna ideja platforme je donositi posljednje novosti i trendove uz pomoć njenih brojnih dugogodišnjih suradnika i prijatelja. Kako i sama kaže, ovo je bio logičan slijed njene karijere. Novopečena mama jednogodišnjem Jacku Oscaru, zaručena za glumca Jasona Stathama, već je dugo priželjkivala jedinstvenu stranicu koja bi bila virtualna destinacija za sve zaljubljenike u preparativnu i dekorativnu kozmetiku, one koji žele naučiti brojne trikove kojima se služe profesionalci, ali i kupiti proizvode po preporuci.

Kroz dugogodišnju karijeru supermodela dobila je priliku raditi s nekima od najvećih imena iz svijeta mode i ljepote te je, kaže, upijala znanja i trikove kolika god je mogla. Njena upornost i trud su se isplatili te je uspjela ispuniti dugogodišnji san i javnosti predstaviti www.roseinc.com – online platformu koja je objedinjuje trendove, potrebe millennialsa u potrazi za insajderskim tajnama raznih eksperata i tutorialima, gostujuću rubriku njenih poznatih kolegica supermodela kao i online shop. Pothvat supermodela nije neočekivan budući da beauty industrija postaje jednom od najunosnijih, a ovu novost njeni obožavatelji dočekali su s oduševljenjem!

Foto: Getty Images

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE