U H&M stiže kolekcija od čak 25 vrhunskih parfema

Sredinom kolovoza očekuje se nova kolekcija mirisa poznatog brenda H&M o kojoj su se raspisali svi svjetski mediji. Naime, čak 25 različitih parfema bit će dostupni u trgovinama i putem online kupovine te će, zahvaljujući kompleksom pristupu, svaka žena pronaći barem jedan po svom ukusu.

Svaki parfem iz kolekcije nastao je u suradnji s kultnom kućom Givaudan i stručnjacima Olivierom Pescheuxom i Nisrine Grillié, zvijezdama svijeta parfema. Ova velika kolekcija svoju je inspiraciju pronašla u ženama i kompleksnosti njihovog bića stoga je čak 25 različitih mirisa dizajnirano kako bi svaki pronašao svog idealnog kupca. „Usmjerili smo se na kvalitetne sastojke i izradili kolekciju mirisa koji su jedinstveni i pomalo neobični, ali i one koji su suvremeni i vječni klasici“, rekao je Olivier Pescheux.

Svaki od 25 parfema nosi izrazito zanimljivo ime stoga ćete pronaći one poput #Formentera, #SparksWithFly ili #T-shirt dok je sama kolekcija podijeljena u tri neobične grupe: The Singles odnosno u prijevodu Samci stvorena je za one koji imaju jasnu viziju što žele stoga se ovdje nalazi deset parfema s točno određenim, prepoznatljivim mirisom poput čokolade, vanilije ili yuzu. Druga grupa je za Sanjare, one sentimentalne duše koje će sa svakim od deset mirisa moći otputovati u neko drugo vrijeme u svom životu ili probuditi određen osjećaj ili uspomenu, a moći ćete kupiti eau du parfum ili mirisnu vodicu za tijelo.


The Essences su posljednja grupa, a odnose se na one koji uživaju u dinamičnoj svakodnevici i intenzivnom životu. Pet različitih parfema koji su, od svih navedenih, ponajviše kompleksni i britki. Glavni sastojci treće grupe u kolekciju su sandalovina, pačuli ulje ili ruža, a dostupni su kao eau du parfum i roll-on parfemsko ulje u putnom pakiranju što ga čini idealnim dodatkom svakoj ženskoj torbici. Cijela kolekcija bit će dostupna 16. kolovoza, a zahvaljujući izrazito dobro osmišljenom konceptu i prihvatljivim cijenama u rasponu od 30-180 kuna, sigurni smo da će postati ovogodišnji jesenski hit.

Foto: H&M

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE