U susjedstvu se otvorila još jedna Sephora poslovnica: Odmah je privukla stotine kupaca

Poznati francuski multinacionalni lanac trgovina Sephora, koji prodaje proizvode osobnu njegu i ljepotu gotovo 340 robnih marki, otvorio je još jednu fizičku poslovnicu na Balkanu. U petak je svoja vrata otvorila Sephora u Novom Sadu, u shopping centru Promenada, a društvenim mrežama i lokalnim medijima ubrzo su se proširile snimke stotina nestrpljivih kupaca koji istovremeno pokušavaju ući u trgovinu.

Srpski mediji izvještavaju kako su iz Sephore najavili poklone za prvih 100 kupaca, a njihovo kaotično naguravanje opisali su kao “pravi stampedo”. Inače, ovo je prva trgovina francuskog lanca u Novom Sadu te peta koja je otvorena u Srbiji (četiri su u Beogradu). Kozmetički gigant, inače u vlasništvu luksuznog konglomerata LVMH, trenutačno ima više od 2600 poslovnica u čak 34 država.

Međutim, među njima nije Hrvatska jer su se još 2012. godine zatvorile jedine dvije zagrebačke poslovnice ovog lanca. Bile su smještene u shopping centrima Avenue Mallu i Arena centru, a svoja su vrata zatvorile nakon pet godina poslovanja.

Foto: Instagram, Profimedia

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE