Crna haljina je uvijek dobra ideja, a ovih 15 modela su ‘pun pogodak’

Neovisno o aktualnim modnim trendovima, crne su haljine bile i ostale nezaobilazni klasici. Bilo da su suptilni ili upečatljivi, crni modeli redovito se vrlo lako kombiniraju te im se rado vraćamo iz sezone u sezonu. Ipak, crne haljine najdraže su nam u svestranim varijantama, jednostavnih krojeva i kvalitetnih materijala, kada ih bez problema možemo nositi u baš svakoj prilici, bila ona dnevna ili večernja.

Prošlog su ljeta najprisutnije bile haljine izrađene od prirodnih materijala – pamuka, lana i popelina, u ležernim i romantičnim krojevima, a slični modeli i ove sezone nastavljaju biti u fokusu. Ipak, viđamo nešto više hiperženstvenih elemenata poput balon-suknji ili rukava, mašni, volana te lepršavih i poluprozirnih krojeva. Također, vrlo su poželjne i zavodljive haljine od rebraste pletenine koje savršeno pristaju svakoj figuri, naglašavajući obline i prikrivajući sitne nedostatke.

Kada su u pitanju haljine za večernje prilike, niti ove sezone nećete pogriješiti s nježnim slip ili drapiranim modelom od satena ili s dodatkom zavodljive čipke. Vrlo otmjeno izgledaju i modeli nalik dugim prslucima ili blejzerima, koji sjajno spajaju ozbiljnost i seksepil. Kako biste i ove sezone pronašli savršenu crnu haljinu za sebe, donosimo 15 high street modela koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za shopping!

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M, COS, Massimo Dutti

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE