U Mango je napokon stigla linija Victorije Beckham: Evo što se isplati ‘uloviti’

Španjolski high street div Mango proslavio je svoj 40. rođendan suradnjom s modnom ikonom Victorijom Beckham, a komadi su ovog utorka stigli u prodaju te ih možete pronaći na webshopu brenda. Kako je bivša Spajsica i modna dizajnerica ranije otkrila za Vogue, kolaboracija s Mangom joj se učinila kao odlična prilika da približi svoju modnu marku nešto široj publici te svima onima koji si inače ne mogu priuštiti njezine dizajnerske komade.

Victoria je ispričala kako njezina proljetna shopping lista uključuje “bijele komade, uglađene haljine i savršenu torbicu”, a sve od navedenog dostupno je u ekskluzivnoj “capsule” kolekciji za Mango. Linija uključuje 46 odjevnih komada, čije se cijene kreću od 50 do 300 eura, a u fokusu su lepršavi krojevi, otmjeni blejzeri, satenske bluze te modni dodaci u vrlo neutralnoj, pastelnoj paleti boja. “To je vrlo uređena kolekcija izvrsnih krojeva i lijepih haljina koja je vjerna DNK moje marke”, istaknula je Beckham, koja je se u kolekciji uvelike referirala na vlastitu arhivu, stoga se njezin prepoznatljivi osobni stil itekako može iščitati iz novih komada.

Također, nadahnuće je pronašla i u bezvremenskom stilu francuske modne ikone Jane Birkin, točnije, lika koji je tumačila u filmu “La Piscine”. “Oduvijek sam voljela lik Jane Birkin u filmu – njezin osjećaj slobode i prirodne ljepote i lakoće koju posjeduje. Tu bit uvijek volim unijeti u svoje kolekcije i zamisliti u svojim kupcima”, otkrila je Victoria.

Zanimljivo je i kako su Beckham i njezin tim navodno blisko surađivali s Mangom prilikom izrade i završne obrade komada koja se odvijala u Barceloni. Victoria smatra kako su u pitanju dugovječni komadi u koje vrijedi investirati te ističe kako njihova kvaliteta nije ugrožena, unatoč tome što su cijene niže od njezinih uobičajenih modela koje viđamo na pisti. Zavirili smo u njezinu kolekciju i izdvojili 10 favorita koje bismo vrlo rado dodali u proljetne i ljetne kombinacije.

Foto: Profimedia, Instagram, Mango

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE