Urban Decay ima novu ljetnu beauty poslasticu

Urban Decay je otkrio svoj najnoviji ljetni proizvod. Riječ je o LO-FI Lip Mousse proizvodu koji usne čini „slasnima“ i primamljivima.  Njegova formula ostavit će na usnama dama baršunasti završni touch.
U prvom krugu lansiranja ovoga proizvoda, na tržištu će se naći osam nijansi koje se kreću od žarkih purpurnih do nježnijih narančastih tonova. Ono što će ovaj proizvod lansirati u zvijezde i utjecati na prodaju jest to što je vodootporan, a zbog svojih nijansi pružit će različite razine pokrivanja, od sjajnog do neprozirnog tona. Ruž za usne dolazi u pakiranju kao puder odnosno rumenilo i ima praktični aplikator. Za vruće ljetne dane dugotrajan i vodootporan proizvod za usne, poput ovoga, zasigurno je nešto što svaka dama želi imati u svojoj kozmetičkoj torbici. 

Od sutra će ovi proizvodi biti dostupni i moći će se pronaći u Ulta i Sephora online trgovinama. Kada će biti dostupni nama, još ne znamo, ali smo sigurno da će izazvati pravu pomamu. Zavirite u ovu Instagram objavu i pronađite svoju nijansu. 

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE