Victoria Beckham uskoro pokreće vlastiti beauty brend

Victoria Beckham je zasigurno jedna od važnijih osoba u svijetu mode, no vrlo uskoro svoj utjecaj i kredibilitet mogla bi proširiti i na neka druga polja. Naime, nakon što su mnogobrojne zvijezde poput Rihanne, Kylie Jenner, Kim Kardashian pokorile beauty tržište svojim brendovima, vrijeme je da isto napravi i Victoria, a sigurni smo kako niti ovoga puta neće razočarati.

Sigurno se sjećate trenutka kada je Victoria surađivala s čuvenom beauty kućom Estée Lauder te na tržište plasirala sjajne proizvode za kojima je poludio cijeli svijet. Kolekcija je bila prožeta elegancijom i poznatom Victorijinom modnom estetikom koja je se je savršeno prenijela na make up proizvode, a ne sumnjamo da niti nadolazeća vlastita kolekcija neće imati sličan šarm. Prema dosadašnjim saznanjima Victoria Beckham Beauty svjetlo dana bi trebala ugledati s prvim dolaskom jesenskih mjeseci, a najava pokretanja brenda najavljena je na jedan vrlo ležeran te neopterećen način putem Instagram platforme.

‘O ženama želim brinuti iznutra i izvana te im omogućiti najbolje iz svijeta šminke, proizvoda za njegu kože, parfema i wellnessa’ izjavila je Beckham aludirajući na činjenicu kako proizvodi koji će se naći unutra VBB kolekcija neće biti ništa manje kvalitetni, postojani nit hranjivi od onih koje i ona sama koristi za vlastitu njegu i uljepšavanje. Moramo priznati kako se posebno veselimo preparatima za njegu kože te s nestrpljenjem očekujemo elegantnu ponudu make up proizvoda za koju smo sigurni da će se izdvajati iz mase te beauty tržištu ponuditi nešto sasvim novo. Jednom kada brend zaživi, bit će dostupan ekskluzivno putem Victorijine službene stranice, a razlog tome leži u činjenici kako zapravo cilja na postojeće ljubitelje mode, a nakon kraćeg perioda, proizvode sigurno možemo očekivati i na policama trgovina. Također, ono što će biti od iznimne važnosti VBB brenda je povratna informacija kupaca te savjeti što poboljšati ili uvesti kako bi linije proizvoda bile što učinkovitije. 

U moru celebrity beauty brendova u kojima sestre Kardashian-Jenner definitivno prednjače, veselimo se mogućnosti da će Victoria povratiti trend prozračne, prirodnije šminke koja da će na decentniji način naglašavati sve ljepote lice, za razliku od Kardashian-Jenner sestara koje promoviraju vrlo tešku šminku s puno contouringa te generalno trend šminkanja koji graniči s potpunim ‘maskiranjem’ te rekonstruiranjem vlastitih crta lica. S druge strane Rihannina Fenty Beauty izvrsno pliva u beauty svijetu upravo zato jer je na tržište plasirala sjajne proizvode za sve rase, pa osim što je stekla nevjerojatnu popularnost i naklonost kupaca, doista se radi o proizvodima koji su iznimno korisni te potrebiti. Činjenica kako Victoria u beauty svijet ipak ne ulazi potpuno sama, već u društvu iskusne Sarah Creal, žene koja stoji iza brendova kao što su Prada, Boobi Brown te Estée Lauder, ne dvojimo niti sekunde da će proizvodi biti baš onakvi kakve od Victorie i očekujemo; elegantni, decentni, učinkoviti i visoko kvalitetni.

Foto: Getty Images, Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE