Zara pokreće svoju prvu make up kolekciju

Zara je jedan od najomiljenijih high street brendova zato što u svojoj ponudi nudi izvrsne odjevne predmete po povoljnim cijenama, a uskoro bi mogla postati i nova beauty oaza jer nakon dobro poznatih parfema, Zara pokreće vlastitu make up liniju čiji je izlazak najavljen za 5.prosinac.

Prvi proizvodi koji su predstavljeni su ruževi za usne, ali ne sumnjamo da je to tek početak te da će Zara u skoroj budućnosti proširiti kolekciju i s ostalim beauty proizvodima. Ruževi su podijeljeni u nekoliko kategorija; u ponudi su klasični visoko pigmentirani bullet ruževi dostupni u 12 nijansi , tekući ruževi dostupni u 8 nijansi, a posebnost je u tome što imaju posebno dizajniranu četkicu pomoću koje ćete bez problema i bez pomoći olovke za usne, moći precizno nanijeti ruž.

Ruževe je moguće kupiti zasebno ili u sklopu limitiranog Ultimatte Trio Seta pomoću kojeg ćete u potpunosti moći rekreirati lookove iz Zarine zimske kampanje. Zarini prvi make up proizvodi su vrlo kvalitetni, atraktivni i cjenovno pristupačni te smo sigurni da će prva kolekcija biti dočekana s velikim zanimanjem i potražnjom, a za sada je dostupna samo u online shopu. 

Foto: Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE