Jahanje i druženje s konjima na ovom bajkovitom obiteljskom imanju savršena je ideja za proljetni vikend izlet!

Jahanje konja jedno je od zabavnijih iskustava koje si možete priuštiti diljem Lijepe Naše. Osim što će vam ova aktivnost omogućiti da uživate u krajoliku i doživite prirodu na jedinstven način, jahanje konja savršen je način da se povežete s ovim veličanstvenim životinjama. Bez obzira na to jeste li iskusan jahač ili početnik, jahanje je uvijek uzbudljivo iskustvo koje je sjajan odabir za proljetnu aktivnost!
Kao što smo već i spomenuli, jahanje je jedan zaista fantastičan način da uživate u prirodi i udahnete malo svježeg zraka, a obiteljski OPG koji smo nedavno otkrili svojim posjetiteljima nudi upravo to! Smješten na području Virovitice, OPG Pokupić bavi se vinogradarstvom te uzgojem svinja i konja na otvorenom, a s njihovog zadivljujućeg imanja možete krenuti u istraživanje prirodnih čuda – u najboljem društvu! Uspostavite jedinstvenu vezu s konjima i otkrijte sve o tim nježnim stvorenjima, njihovom ponašanju i jahanju u kojem mogu uživati i oni najmlađi, a koje će na imanju veselo dočekati preslatki društveni poniji imena Mila i Sila.
 
Jahanje prilagođeno svim uzrastima
Ako ste novi u jahanju, upustite se u ovu priliku i naučite neke nove vještine, i imajte na umu kako je jahanje odlična vježba za rekreaciju koja će vam itekako pomoći u poboljšanju ravnoteže, koordinacije i snage tijela. Osim toga, već je toliko puta dokazano kako boravak u blizini konja i jahanje imaju relaksirajući, umirujući učinak koji ljudima uvelike pomaže u borbi protiv stresa koje nosi naša užurbana svakodnevica. Stoga, ako još uvijek tražite idealnu lokaciju za prvi sunčani proljetni izlet, požurite na OPG Pokupić i uživajte u druženju, jahanju i fotografiranju konja u prekrasnom krajoliku kontinentalne Hrvatske koji će vas ostaviti bez daha! Više informacija otkrijte ovdje.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE