Kreirali smo prvi AI editorijal s fokusom na interijer: Zavirite u mediteransku vilu na litici iznad mora

Mediteran možemo namirisati i čuti prije no što ga vidimo. Minimalizam je u srži tog spektakularnog krajolika. Plava boja mora, bijela boja kamena i priroda koja se suptilno, ali snažno bori za svoje mjesto pod suncem.

Prirodna ljepota ovog prostora nas je inspirirala za kreiranje jedinstvenog i neponovljivog interijera uz pomoć umjetne inteligencije. Tehnologija nam daje priliku da stvaramo vlastitu viziju budućnosti, kreiramo ono što još nije viđeno i tako oživljavamo ideje. Ipak, ono što razlikuje ovaj koncept od svih AI interijera koje ste do sada vidjeli je činjenica da na fotografijama postoji djelić stvarnosti. JYSK detalje za dom uklopili smo u zamišljeni prostor sa željom da srušimo granice predvidljivosti u uređenju interijera i oslobodimo vašu inspiraciju.

Čelik i petan. Lounge stolica s luksuznim jastucima od izdržljive grubo tkane navlake odolijeva svim vanjskim uvjetima i postaje omiljena oaza u kojoj ćete satima uživati u dobroj knjizi ili smiraju dana.

Kamenina. Vaza teksturom imitira valove i njihove tragove na stijenama. Kao samostalan dekorativni element poprima izgled skulpture i savršeno izgleda u minimalističkim interijerima.

Kamenina. Siva zdjela organskog oblika zbog boje i materijala djeluje pomalo robustno poput neukroćenog kamenjara. Funkcionira kao kontrastni detalj na stolu ili kao dekorativni element u kuhinji.

Vizuali: Mirna Marić/Midjourney

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE