Ovaj minimalistički stalak pretvara televizor u stylish detalj

Televizor je još uvijek centralni detalj u dnevnom boravku. Koliko god su ovi uređaji postali decentniji i moderniji svejedno mogu ostavljati loš dojam. Drugim riječima, veliki TV prijamnici koje većina nas ima u svom domu mogu narušiti stilski balans u prostoru. U nadi da će biti što manje primjetni često ih montiramo na zid, a u posljednje vrijeme aktualni su i okviri koji bi TV trebali pretvoriti u ‘umjetničko djelo’.

Uklopiti veliki zaslon u dnevni boravak može biti itekako škakljiva zadatak pa se uglavnom pomirimo s tim da nam je taj uređaj koristan pa i ne mora biti toliko lijep. Međutim, postoje načini da televizor promišljeno smjestite u prostor bez narušavanja estetike. Skandinavski, odnosno danski, brend eva solo u svojoj ponudi ima metalni stalak za televizor koji omogućuje da uređaj premještate po potrebi, a izgleda jako moderno i elegantno.

Riječ je podnom stalku od nehrđajućeg čelika koji drži ekran. Stalak je pogodan za ekrane veličine od 40” do 65”. Dostupan je i u crnoj boji, a možete mu dodati i pripadajuću kožnu torbicu koja će sakriti neuredne kablove. U trenu kada se srebrni metali jako popularni u uređenju, a retro metalne instalacije veliki hit, ovaj stalak zadovoljava sve praktične i estetske zahtjeve.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE