JYSK ima savršeno ogledalo nepravilnog oblika za kojim su Tiktokeri doslovno poludjeli

Iz rubrike ”TikTok me natjerao da kupim” danas izdvajamo elegantno i trendi ogledalo iz JYSKa. Naime, zaobljeni namještaj koji imitira organsku strukturu od prošle godine prometnuo se u najpoželjnije trendove. Nešto je umirujuće i skladno u takvim oblicima, posebno kada su upareni s minimalističkom estetikom koja se može doimati hladnom.

Velike su šanse da ste na Instagramu ili TikToku već vidjeli ogledalo srednje veličine i nepravilnog oblika iz JYSKa. Tiktokeri već neko vrijeme luduju zbog ovog povoljnog i stylish pronalaska. I moramo se složiti s njima. S obzirom na to da ogledala često spadaju u kategoriju skupljih dekorativnih dodataka, ulov iz JYSKa zaista opravdava hype izgledom i cijenom.

Model neodoljivo podsjeća na ogledalo još jednog popularnog skandinavskog brenda – ferm living ”poudle” ogledalo. Ono što je super kod JYSKovog modela je srednja veličina pa se može s lakoćom uklopiti u prostorije različitih veličina, čak ga možete iskoristiti i u kupaonici. Ogledalo je trenutno dostupno u polovici fizičkih poslovnica, a za online narudžbu je dostupno svega nekoliko komada što nas nikako ne čudi.

Foto: Instagram, JYSK

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE