Novootvorena bed & breakfast oaza u bajkovitoj istarskoj vinariji savršena je ideja za proljetni izlet!

Proljetni izleti u Istru uvijek su dobra ideja, a posebice ako ste strastveni ljubitelj vrhunskih vina kojih u ovoj regiji Lijepe Naše zaista ne nedostaje. A među mnoštvom vinarija koje se mogu pohvaliti sjajnim sortama bijelog i crvenog vina definitivno se ističu vina Cuj, relativno nove vinarije koju je 2010. godine osnovao Danijel Kraljević, a koja danas svojim gostima nudi nezaboravno iskustvo boravka u vinariji, u sklopu novootvorene bed & breakfast oaze!
Cuj Wines već godinama proizvodi niz različitih vrsta vina, a neka od njihovih najpopularnijih kreacija uključuju istarsku malvaziju Cuj, koja se proizvodi od grožđa malvazije i koja je nadaleko poznata po svojim složenim mirisima i okusima. Jednako je popularan i teran Cuj koji se prvenstveno odlikuje svojom neodoljivom, dubokom bojom i nevjerojatno snažnim okusom koji će vas oduševiti u trenu. Iako možda nisu stara nekoliko stotina godina poput najpoznatijih svjetskih vina, Cuj Wines izvrstan su izbor za sve koji žele istražiti svijet hrvatskih vina, a posebice onih istarskih, koja, možemo slobodno reći, mogu parirati i najpoznatijim svjetskim vinarijama!
 
Novootvoreni bed & breakfast!
Rustikalna oaza Cuj vinarije već godinama je omiljeno mjesto za uživanje i degustiranje njihovih sjajnih vina, a odnedavno je proširena u neodoljivo bed & breakfast mjesto koje je kao stvoreno za proljetno opuštanje u prirodi. Trenutno u ponudi imaju tri spavaće sobe s kupaonicom i pogledom na prekrasnu prirodu, a tu je i spa centar s jacuzzijem i saunom te nezaobilaznom čašom osvježavajućeg pjenušca Cuj Scoltime. Smještena u blizini Umaga, ova prekrasna vinarija s prepoznatljivim istarskim štihom odlično je polazišno mjesto za otkrivanje ljepota zapadne Istre, a posebice obalnog dijela koji će vam pokloniti neke od najljepših zalazaka sunca koje ste ikada vidjeli! Više o ovom mjestu otkrijte na linku.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE