Potvrđen nastavak Netflixove true crime serije ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’!

Obožavatelji true crime serija ponovno će doći na svoje s novim Netflixovim projektom koji je nastavak uspješne serije “Monster: The Jeffrey Dahmer Story”. Kreativna palica ostat će u rukama Ryana Murphyja, a novi projekt bit će baziran na priči zloglasne braće Menéndez. Sve do sad poznate detalje pročitajte u nastavku članka.

Već neko vrijeme je poznato da je Netflix planirao najmanje dvije sezone koje će pratiti kronike serijskih ubojica koji su ostavili jeziv trag. Po završetku priče o Jeffreyu Dahmeru nagađalo se da će naredne sezone rasvijetliti sve detalje života Bundyja ili pak John Wayne Gacyja. No, u ovom trenutku potvrđeno je da će nastavak Murphyjevog projekta ispričati priču o zloglasnoj braći Eriku i Lyleu Menéndezu. Točan datum i trailer za novi nastavak još nisu objavljeni, tako da će se svi oni koji žive za “true crime” serijale morati još malo pričekati.

Ubojstvo roditelja zbog nasljedstva ili zlostavljanja?

Braća Menéndez trenutno odslužuju doživotnu zatvorsku kaznu bez mogućnosti pomilovanja nakon što su proglašeni krivima za ubojstvo svojih roditelja, Joséa i Mary Louise “Kitty” Menéndez 1996. godine. Tijekom suđenja tužiteljstvo je sugeriralo da su braća ubila svoje roditelje zbog višemilijunskog nasljedstva, no oni su tvrdili da su ubili Joséa i Kitty u strahu da ih njihov otac ne ubije nakon što su prijetili da će javno otkriti seksualno, emocionalno i fizičko zlostavljanje svog oca. Nekoliko članova obitelji tijekom suđenja podijelilo je svoja saznanja o potencijalnom zlostavljanju, no taj dio priče i dalje ostaje nejasan. Tako da smo poprilično uvjereni u kojem smjeru bi mogla teći radnja nove Netflixove šokantne serije, no za više informacija morat ćemo se strpjeti dok se ne pojavi službeni trailer i datum početka prikazivanja.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE