‘But’: Još jedna vrhunska gastro oaza otvorila je svoja vrata u Zagrebu!

Ne znamo za vas, ali nama se čini kako je zagrebačka gastro scena ove sezone bogatija no ikada! Naime, nakon otvorenja restorana ‘Točkica’, samo nekoliko dana poslije razveselilo nas je otvaranje novog ‘Ziggy’s’ mjesta s najfinijom kavom u gradu, a onda nas je kao šećer na kraju potpuno oduševila vijest o otvaranju popularne sladoledarnice ‘Crna Ovca’. A kako bi i ovaj tjedan nastavio u istom, gastro tonu, otkrili smo kako je naš Zagreb i jučer dobio vrhunsko novo mjesto s odličnim konceptom i ozbiljnim mesnim specijalitetima, a koji će biti apsolutni hit među ljubiteljima kvalitetnog ‘steaka’.
Smješten na adresi Margaretska ulica 1, restoran imena ‘But‘ nastao je u suradnji poznatih zagrebačkih poduzetnika, kreativaca i chefova koji su, udruživanjem snaga, kreirali posve novo, a itekako zanimljivo mjesto u Zagrebu. Glavna misija restorana jest ponuditi gostima opciju uživanja u ležernim, usputnim zalogajima te vrhunskim kapljicama vina, ali i nešto ozbiljnijim mesnim specijalitetima i gastro kombinacijama poput junetine, crne svinje, domaće govedine i brisketa. Glavni chef kuhinje je dobro poznati zagrebački chef Mario Bobanović, a u ponudi samog restorana gosti će moći degustirati i kupiti određene proizvode s potpisom brenda Meat the King, a čiji je vlasnik također dio cijele ‘But’ priče!

 
Meni za svačiji gušt!
Iako je sasvim jasno kako je u fokusu restorana ‘But’ kvalitetno meso i mesni specijaliteti, svojim gostima nude i druge specijalitete kao što je domaća Focaccia, čvarkuše, ali i razne vrste deserata i sladoleda koji bi do ljeta trebali biti u ponudi. Osim toga, bogata vinska karta kojom se ovaj restoran može pohvaliti sasvim je dovoljan razlog da se zaputite na jedno after work druženje, a uz poneki, vrhunski zalogaj koji će se savršeno stopiti s opuštenom atmosferom samog mjesta, sigurni smo kako će ‘But’ postati još jedno omiljeno mjesto brojnih Zagrepčana!

Foto: Instagram, Meat the King

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE