Pepco trenutno u ponudi ima odlične detalje za dom po genijalnim cijenama!

Napokon je došlo vrijeme druženja na otvorenom, vrijeme piknika i sunčanih izleta koja u proljeće obožavamo provoditi u najdražem društvu! No, osim ugodnog društva i fine klope, potrebni su i raznorazni dodaci koji će vam pomoći u pripremi, a najviše volimo one koji uz svoju funkcionalost – izgledaju veoma stylish!

A sve navedeno dobro zna Pepco koji je svojom najnovijom kolekcijom pronašao sjajan recept za savršeno proljetno popodne! Tako vas u novoj piknik kolekciju čeka pregršt praktičnog pribora kao što su razne posude, tanjuri, čaše, ali i jastučići i drugi ukrasi za vrtna, balkonska i ostala druženja za otvorenom. Zahvaljujući ovim dodacima koje ćete u Pepco trgovinama pronaći po zaista povoljnim cijenama, nikad nije bilo jednostavnije i loakše stvoriti oazu i ljetni kutak u svom domu, a u kojemu ćemo provoditi najviše vremena u nadolazećim tjednima. Odaberite čaše u raznim bojama uz koje će vaši sokovi biti posluženi kao u pravom restoranu, ili pak nabavite sve za pripremu koktela koji će na sjajan će način zaokružiti cijelu priču i pretvoriti vas u najboljeg i najpoželjnijeg domaćina!

A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili favorite koji su nam odmah zapeli za oko. Svakako valja napomenuti kako su predstavljeni proizvodi najava nadolazeće ponude i mogu se periodično pojavljivati u trgovinama. Ponuda u trgovinama može se razlikovati u količini i dostupnosti asortimana (pojedini proizvodi će biti dostupni samo u odabranim trgovinama).

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE