Podna lampa iz Sinsaya svidjet će se svima koji vole minimalističke detalje

Lampe su u posljednje vrijeme uistinu zavladale interijerima. Iako je ovaj funkcionalni i dekorativni element gotovo oduvijek nezamjenjiv dio interijera, čini nam se da više obraćamo pažnju na odabir rasvjetnih detalja. Moć rasvjete je nepobitna u kreiranju jedinstvene atmosfere, zbog toga su lampe detalj za koji vrijedi “više je više”.

U ovom segmentu komada za uređenje doma vrijedi obratiti pažnju na dizajnerske komade jer oni mogu biti prava investicija, a kvaliteta je neupitna. Međutim, ako vaš trenutni budžet nije otvoren za takve kupnje, stylish komadi koji će ispuniti estetsku svrhu mogu se pronaći i u high street home ponudi.

Tako nam je ovoga puta za oko zapela podna lampa iz Sinsaya. Riječ je o jednostavnom modelu koji na vrhu tanke crne metalne konstrukcije ima malo valjkasto sjenilo u istoj boji. Visina lampe doseže 166,5 centimetara što znači da će se lijepo uklopiti u dnevnom boravku u blizini sofe i fotelje ili pak u spavaćoj sobi. Model je dostupan isključivo u online trgovini.

Foto: Sinsay

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE