Pronašli smo najljepšu kuću u pitoresknoj Toskani koja će vas očarati!

U srcu slikovite Toskane, na zelenim brežuljcima seoskog kraja Val d’Orcia, gdje krajolik neodoljivo podsjeća na morske valove, nalazi se Relais Val d’Orcia – Seoska kuća koja odiše šarmom i elegancijom, a koja je na glasu kao najljepša kuća u čitavoj Toskani. Smještena samo nekoliko kilometara od prekrasnog grada Pienze, ova kuća iz 1730. godine, konstruirana je iz potpune ruševine i pretvorena je u oazu raskošnog smještaja, wellnessa i autentičnog toskanskog iskustva koje morate doživjeti barem jednom u životu.

Relais Val d’Orcia imanje u potpunosti je izolirano od ostatka stanovništva, pa je idealno mjesto za sve one koji žele uživati u potpuno mirnom ambijentu, okruženi zapanjujućom prirodom koju toskanski kraj nudi. Iako i preko slika djeluje kao da se nalazi daleko od civilizacije, kuća se zapravo nalazi u blizini velikih atrakcija poput Bagno Vignoni, Bagni San Filippo i Terme di Montepulciano, stoga će zadovoljiti i potrebe onih koji vole i nešto aktivnije dnevne izlete. Ipak, bez obzira na to kakav odmor tražite, gotovo je nemoguće ne biti zadovoljan sadržajima koje ovo imanje nudi; Svaki kutak Relaisa Val d’Orcia kuće pruža pogled na beskrajno zelenilo toskanskih brežuljaka, stvarajući slikovite prizore koje je gotovo nemoguće dočarati – čak i putem fotografije.

Sama kuća nudi šest jedinstvenih, elegantno uređenih apartmana koji svojim dizajnom na savršen način spajaju tradicionalni toskanski šarm sa svim blagodatima koje moderno doba nudi. Imena apartmana – Pienza, Radicofani, Montalcino, San Quirico d’Orcia i Castiglione d’Orcia – odražavaju lokalne gradove u Val d’Orciji, dok Kraljevski apartman nosi ime po samom Relaisu. Svaki apartman odiše karakterističnom toskanskom atmosferom, te je obogaćen bojama i teksturama koje odražavaju bogatu baštinu ovog područja. Jedan od najvećih aduta Relaisa Val d’Orcia svakako je njegov impresivni vanjski bazen, čija plitka voda doslovce zove na opuštanje i uživanje u ovom idiličnom, mirnom okruženju. Upravo kraj ovog raskošnog bazena gosti mogu uživati u obilnom doručku, birajući između raznovrsnih à la carte, kontinentalnih ili tradicionalnih talijanskih opcija.

Cijene noćenja variraju ovisno o sezoni, dok se prosječna cijena kreće oko 150 eura po osobi, što samo po sebi čini ovaj rajski kutak dostupnim znatno širem spektru gostiju, nudeći im nezaboravno iskustvo u srcu toskanske ljepote i elegancije. Više o ovom čarobnom hotelu otkrijte na službenoj stranici.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE