Reserved Home ima dobitnu kombinaciju za spavaću sobu: Posteljine u ‘peach fuzz’ nijansi

Već je poznato da je Pantone boja 2024. godine ”Peach Fuzz”. Topla i nježna nijansa bila je pomalo neočekivan izbor. Nalazi se negdje između ružičaste i narančaste, a asocira nas i na estetiku ranih 2000-tih pa bi se moglo reći da ima neki ‘old school’ senzibilitet prilagođen modernom digitalnom dobu. Ta asocijacija nekima izaziva odbojnost, dok su drugi jedva dočekali povratak ove boje. U interijerima ova nijansa stvara osjećaj dobrodošlice i topline, a definitivno je možemo zamisliti u proljetnom uređenju.

Ovo je boja koja donosi slatku i delikatnu estetiku pa je razumljivo da nije svačiji ”cup of tea”. Međutim, zbog tih svojstava i topline kojom zrači odlična je opcija za spavaću sobu. Uvijek kad želite započeti eksperimentiranje s nekom bojom nije loša ideja isprobati ju na detaljima koje možete lako ukloniti ili periodično mijenjati. Što se tiče spavaće sobe, njezin centralni dio i dio koji zauzima najviše prostora je krevet. Stoga je odabir posteljine izvrstan način da u trenu transformirate cijeli ambijent i izgled prostorije.

Ako ste poželjeli otkriti je li boja godine i boja za vaš interijer, u Reserved Homeu smo pronašli dvije posteljine u toj nijansi. Bolje rečeno riječ je o nekoliko boja jer su posteljine prugastog uzorka pa se na njima prelijevaju žućkasti, bež, roskasti i narančasti tonovi. Dolaze u nekoliko dimenzija od 140 × 200 pa sve do 200 × 220, a izrađene su od stopostotnog pamuka.

Foto: Instagram, Reserved Home

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE