Reserved Home ima mekane posteljine od muslina za proljetne dane

Muslin je izrazito meka pamučna tkanina koja se koristi za izradu dodataka za dom, ali i modnih komada. Svestranost muslina se očituje i u gustoći tkanja pa se tako mogu dobiti prozirnije, odnosno prozračnije ili deblje tkanine. Zbog svoje glatkoće i sposobnosti da „diše“ često se koristi za izradu dječje odjeće. No, ako se vratimo na temu uređenja doma, muslin je odličan izbor za posteljinu.

Osim što izgled posteljine pridonosi ukupnom dojmu spavaće sobe, kvaliteta materijala od kojih je izrađena posteljina ključan je faktor. S obzirom na to da barem osam sati provedemo spavajući jako je važno da je posteljina udobna te da odgovara razdoblju godine u kojem se nalazimo. Prozračan i ugodan muslin zbog toga je dobra opcija za prijelazni period u kojem se trenutno nalazimo.

Ugodan osjećaj na koži nije jedino što ovaj materijal može ponuditi. Za sve obožavatelje minimalističke estetike jednobojne posteljine od muslina su pun pogodak. Jednostavnost jednobojnih modela nadopunjuje blago reljefna, prirodna tekstura materijala. U popularnoj high street trgovini Reserved pronašli smo posteljinu od muslina koja dolazi u dvije boje – prirodnoj bež nijansi i smeđoj boji hrđe.

Model je dostupan u nekoliko dimenzija koje odgovaraju prekrivačima veličine od 140 do 200 centimetara. U kompletu s navlakom za prekrivač dolaze i dvije jastučnice s praktičnim zakopčavanjem.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE