U intimnom okruženju predstavljena je nova Porsche Panamera

Krajem prošle godine predstavljena je treća generacija luksuzne limuzine i sportskog automobila – Porsche Panamera, a ovih dana na ekskluzivnom događanju u Rovinju taj uzbudljiv model predstavljen je nekolicini klijenata Porsche Centra Zagreb.

Predstavljanje novog Porsche modela ovog puta odvijalo se u Grand Park Hotelu u Rovinju za iznimno ograničen broj gostiju koji su prvi u Hrvatskoj vidjeli automobil kojeg opisuju jedinstveni karakter, sofisticirani dizajn i prepoznatljivi identitet. Osim spektakularnog showa s jedinstvenim pogledom na Rovinj, gosti su uživali i u posebnoj večeri i izboru jela koja je za ovu priliku pripremio chef Jeffrey Vella, glavni chef restorana Cap Aureo, duplo nagrađivan titulom Chef of the Year. Sama večera bila je popraćena i s wine pairingom, vinima koje je sommelier Andreas Zilli vadio iz trezora i svojim izborom oduševio sve uzvanike.

Nakon hedonističkog aspekta događanja slijedila je interaktivna radionica o inovacijama koje se vežu uz novu Panameru, a Porsche tim obogatio je Colin Gold, Product Expert iz Porsche Srednje i Istočne Europe. Upravo je on objasnio zašto od 2009. godine prva sportska limuzina sa sportskim karakterom nastavlja oduševljavati sve ljubitelje brze dinamične vožnje i udobnosti. Istaknuo je kako će se osim izvanrednog sportskog iskustva koje novi modeli nude, interijer orijentiran prema vozaču, potpuna kontrola i udobnost, svidjeti vozačima te kako se svakom detalju posvetilo puno pažnje, posebice tehnološki.

Više od 75 godina obožavatelji ovog luksuznog brenda sanjaju o sportskom automobilu, čiji dizajn inspirira, performanse oduševljavaju, a osjećaj vožnje stvara zadovoljstvo. Luksuzna limuzina i sportski automobil u jednom namijenjen je svima odvažnima, onima koji znaju kako ostvariti svoje snove i koji dijele strast prema vrhunskim automobilima. Nova Porsche Panamera svaku vožnju pretvara u avanturu, nudeći snagu, slobodu i neustrašivost. Od dizajna do dinamike vožnje, svaki trenutak proveden u Panameri donijet će nezaboravno iskustvo vožnje!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE