U Sinsay uskoro stižu najtraženije staklene čaše koje baš svi žele!

U svijetu gdje je estetika gotovo jednako važna kao i funkcionalnost, neobične staklene čaše modernog dizajna postale su neizostavan dodatak svakoj kuhinji. A za sve one koji prate trendove u uređenju interijera i ljubitelji su modernih dizajnerskih detalja koje redovito pretražuju na bespućima interneta, imamo sjajnu vijest: Baš takve staklene čaše uskoro stižu u ponudu obožavanog Sinsayja!

Nedavno smo pisali o viralnim, staklenim čašama za kavu koje smo tada pronašli samo na Temuu, a veoma slični modeli koji će biti dostupni po vrlo pristupačnoj cijeni stižu u našu omiljenu ‘home’ trgovinu. Iako ove čaše nisu napravljene od borosilikata kao prethodne koje o kojima smo pisali, njihova elegancija i funkcionalnost ostavljaju jednako snažan dojam. Riječ je o staklenim čašama koje se u Sinsayu reklamiraju kao univerzalne čaše, no zbog svog dizajna mogu savršeno funkcionirati i kao čaše za kavu.

Ove čaše krasi sofisticirani, nepravilni, ‘reljefni’ uzorak i bez sumnje će unijeti dašak luksuza u vašu svakodnevicu. Set od dvije čaše moći ćete nabaviti po cijeni od samo 6 eura, što ih čini još povoljnijom opcijom od modela koje smo pronašli na Temuu! Više informacija otkrijte na linku!

Foto: @emel.batu

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE