‘What Jennifer Did’ je Netflixov najgledaniji kriminalistički dokumentarac!

Nije nikakva novost da nas na stranicama Netflixa često privuku istinske kriminalističke priče, pa čak i kada odlučimo pogledati opuštajući film ili kakvu zabavnu seriju. Kada novi dokumentarac izazove veliku pažnju javnosti, a komadići priče pronađu put do naših ušiju, često postanemo znatiželjni, a pitanja poput ‘Zašto su ljudi učinili to što su učinili! i ‘Kako su uhvaćeni’ natjeraju nas da se na koncu i upustimo u praćenje još jedne ‘true crime’ priče…

“What Jennifer Did” – Novi Netflixov krimi dokumentarac definitivno spada u gore spomenutu kategoriju, a o njemu se već naveliko piše i priča u svijetu filma. Sve navedeno bilo je sasvim dovoljno kako bismo pokrenuli ovaj naslov koji je već sada najgledaniji naslov u čitavoj regiji, ali i šire. I sasvim smo sigurni kako je većinu gledatelja zaista zanimalo što je to potaknulo Jennifer Pan da pokuša ubiti svoje roditelje 2010. godine, te kako su autoritete uspjeli prozreti njene laži.

Tko je Jennifer Pan?

Jennifer Pan je mlada Kanađanka koja je 2010. osuđena za naručeno ubojstvo oba njezina roditelja. Majka je umrla dok je otac teško ozlijeđen, a sam zločin se dogodio u obiteljskoj kući, na području Toronta. Pan je proglašena krivom po višestrukim optužbama, baš kao i njezini ‘suradnici’, a upravo ovaj dokumentarac prikazuje detaljnu istragu o nevjerojatnim lažima koje je izrekla Jennifer, a koji će pružiti dublji uvid u cijelu priču – od ubojstva, pa sve do privođenja. Dokumentarac nas vodi i kroz brojne dramatične obrate i sukobe, koji se zbivaju u isto vrijeme kada istražitelji otkrivaju Jenniferine laži, te pokušavaju doći do istine. S obzirom na trenutni uspjeh dokumentarca na Netflixu, očekuje se da će “What Jennifer Did” privući pažnju široke publike. Pa, već niste, svakako dajte priliku ovoj uzbudljivoj i istinitoj priči. Više detalja otkrijte u traileru:

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE