Zagrebački Swanky Mint najbolji je hostel u Hrvatskoj!

swanky mint hostel 
Posljednjih 14 godina stranica Hostelworld.com bira najbolje iz svijeta hostela, a prestižnog je Hoscara za 2016. dobio i sjajni zagrebački Swanky Mint, čime je zaradio titulu najboljeg hostela u Hrvatskoj!

Portal specijaliziran za svijet hostela iz godine u godinu na temelju glasova korisnika i putnika iz cijelog svijeta bira laureate, pa je tako u kategoriji najboljih malih hostela proglašen Soul Kitchen u St.Petersburgu u Rusiji, najbolji srednji hostel je Home Lisabon Hostel u Portugalu, dok je pobjedu u kategoriji velikih hostela odnio Che Lagarto Hostel Foz do Iguacu u Brazilu. Tu su i XL hosteli među kojima su putnici odabrali PLUS Berlin.
 
 
Swanky Mint u Ilici 50 odnio je najviše glasova na razini Hrvatske, a Hostelworld.com genijalan je zagrebački dizajnerski hostel smješten u staroj tvornici opisao kao raj za posjetitelje koji osigurava baš sve što im može zatrebati, uz nezaobilazni Monkey Garden u kojem se mogu opuštati nakon dana provedenog u istraživanju grada. Zanimljivo je i to što Swanky ne obožavaju samo turisti, već i mnogobrojni Zagrepčani koji su u njemu pronašli jedno od omiljenih mjesta za izlazak, stoga ne sumnjamo kako će se složiti s ovim priznanjem originalnom hostelu.
 
swanky mint  
swanky mint  
swanky mint  
swanky mint  
swanky mint  
swanky mint  
M.M.
Foto: Swanky Mint Hostel

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE