Sve vrvi bojama i uzorcima: Stan španjolske ‘fashionistice’ je baš zabavan!

Autentičan, eklektičan i kreativan, tako bismo opisali životni prostor argentinske dizajnerice sa španjolskom adresom. Modna dizajnerica Sol Pardo živi u Barceloni u stanu površine 80ak kvadrata u kojem svaki kuta odiše živopisnom estetikom.

Pardo dizajnira šešire i druge dodatke za glavu, a boje, teksture, uzorci i materijali koje koristi u kreiranju svojih komada jasno se vide i u njezinom stanu. Reportaže iz ovog eklektičnog prostora objavio je talijanski Architectural Digest te popularni Apartment Therapy za koji je izjavila da je uvijek u potrazi za šarenim elementima koji će unijeti više svjetla i radosti u prostor.

Svjetlost i radost uistinu jesu glavni stilski elementi ovog stan. Sve od šarenih pločica na podovima do zanimljivih detalja u vidu skulptura, slika i vaza na policama podiže energiju prostora. Topla paleta boja lijepo funkcionira s različitim tkaninama u prostoru, a mural na zidu iznad kreveta unosi predivnu ženstvenu i otkačenu atmosferu.

Zanimljivo je da dizajneričin stan funkcionira kao i atelje pa su njezini šeširi, kape i drugi predmeti funkcioniraju kao svojevrsna dekoracija. Ovako jedinstveni prostori koje je teško smjestiti u neki određeni stil i u kojima mali kreativni kaos ima svoju funkciju prava su inspiracija za sve koji žele se u izgledu njihovog doma ogleda njihova osobnost.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE