U JYSKu smo pronašli sklopivi drveni set za male balkone

Ljeto samo što nije stiglo pa sve češće vrijeme provodimo na otvorenom, to podrazumijeva i vrijeme provedeno na balkonima i terasama. Koliko god malen bio vanjski prostor koji imate na raspolaganju u svom domu, to nikako nije prepreka da od njega napravite pravu malu oazu na otvorenom.

Za kreiranje lijepog i udobnog balkona najvažnije je praktično osmisliti kutak za sjedenje. Srećom različiti brendovi nude prihvatljiva rješenja i za najmanje prostore tako da ne morate žrtvovati ispijanje kave na jutarnjem suncu ili još gore, balkon pretvoriti u ostavu.

Popularni skandinavski brend JYSK u svojoj ponudi ima sklopivi drveni set koji će odgovarati svima koji nemaju velik vanjski prostor. Riječ je o drvenom sklopivom setu koji se sastoji od stola i stolica koji dolaze u boji tamnijeg drva. Romantični izgled ovog seta dobro će izgledati bez obzira koji stil uređenja odaberete. Jednostavan dizajn ovih komada omogućuje vam da uz pomoć detalja poput ukrasnih jastuka, vaza i svjetiljki stvorite atmosferu kakvu želite.

Set EGELUND trenutno je dostupan za online narudžbu, a može se pronaći i u većini fizičkih trgovina. Set uključuje sklopivi stolić i dvije sklopive stolice.

Foto: Instagram, JYSK

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE