Doživite jedinstveno iskustvo: Pripremili smo natječaj u kojem možete osvojiti let balonom!

Damo se kladiti da je pogled iz balona vjerojatno najljepši pogled koji se može doživjeti. Zemlja sa svim svojim ljepotama servirana u pogledu od 360 stupnjeva, što bismo uopće mogli usporediti s tim. Osim pogleda, let balonom je definitivno i osjećaj, osjećaj koji će netko od vas, naših čitatelja moći doživjeti. Zato smo u suradnji s Honorom organizirali jedinstveni giveaway koji možete zaigrati na našem Instagram profilu.

Ako ste oduvijek maštali o ovom iskustvu, došlo je vrijeme da prekrižite let balonom na svojoj ‘bucket’ listi! Ovo je jedinstvena prilika da u organizaciji Balon kluba Zagreb doživite sve ljepote Zagorja ili Međimurja iznad kojih ćete letjeti.

Let obično započinje ili rano ujutro s izlaskom sunca ili nekoliko sati prije zalaska sunca. Kod balona je posebno to da je svaki let jedinstven. Vremenski uvjeti nikada nisu jednaki i prizori su svaki put drugačiji. Na 1000 metara iznad nekih od najljepših vizura u potpunoj tišini s pogledom od 360 stupnjeva život je stavljen u jednu sasvim drugu perspektivu. Specifičnost leta balonom je i mogućnost ”plovidbe” samo nekoliko centimetara iznad tla. Ovaj dio Hrvatske sa svojim brežuljcima je kao stvoren za takvo konturno letenje.

Dobitnik ili dobitnica će imati priliku tijekom leta isprobati HONOR Magic6 Pro i zabilježiti čarobne fotografije. Kada je u pitanju kamera, HONOR Magic6 Pro pomiče granice inovacija. Uređaj dolazi s vrhunskim Falcon sustavom kamera koji koristi tehnologiju umjetne inteligencije (AI), omogućujući snimanje svijetlih i živopisnih fotografija s impresivnim, oštrim detaljima, kao da je u pitanju profesionalni fotoaparat. Posebno se ističe 180 MP periskopska telefoto kamera s izuzetnim hardverom, savršeno prilagođenom za snimanje zapanjujućih trenutaka iz zraka, a ima i ultra široku kameru od 50 MP i snažnu glavnu kameru od 50 MP koja će ti omogućiti hvatanje čarobnih trenutaka. Jednostavno rečeno, ne treba vam bolji partner u ovoj avanturi.

Giveaway možete pronaći na Instagram profilu Fashion.hr portala i u komentar nam napisati zašto biste baš vi željeli osvojiti let balonom.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE