Zdjelica u obliku cvijeta iz H&M-a je toliko elegantna da nam je jasno zašto je rasprodana

Odabir posuđa može odigrati ključnu ulogu u podizanju izgleda stola ili otvorenih polica u kuhinji. Koliko god zanimljivi bili šareni keramički komadi, ima nešto u elegantnom bijelom posuđu koje uvijek izgleda bezvremenski.

U ovogodišnjoj proljetnoj kolekciji H&M Home predstavio je bijeli set posuđa floralnog izgleda. Izgled zdjelica i tanjura inspiriran je poprilično realnim prikazom cvijeta zbog čega posuđe djeluje skupocjeno. Kolekcija je predstavljena kao dio uskršnjeg asortimana, a sastoji se od velikog tanjura, manjeg desertnog tanjurića, male zdjelice i čašica za jaja.

Većina komada iz kolekcije je rasprodana, no još uvijek se može pronaći pokoji komad. Ovaj cvjetni set postao je viralan odmah nakon što se pojavio, ali trenutno komadi doživljavaju drugi val popularnosti. Naime, mnogi korisnici TikToka i Instagrama prenamijenili su zdjelice i čašice za jaja u šalice za kavu s mlijekom i espresso. U hrvatskoj web trgovini trenutno je dostupan samo set od dvije čašice za jaja. S obzirom na popularnost ovog mini seta posuđa, možemo se samo nadati da je H&M Home obnoviti zalihe ovih estetičnih komada.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE