Mini Longchamp je jedan od najslađih dodataka koji su osvojili TikTok

Taman kad smo pomislili da je trend mikrotorbica otišao u povijest, pojavio se model koji nam je potpuno “pokvario računicu”. Očito je kako su prostrani shopper modeli apsolutni must-have sezone, no jedna je mala torbica svejedno uspjela izboriti svoje mjesto u outfitima trendseterica. U pitanju je inačica jedne od omiljenih velikih torbi 2010-ih, Lonchampovog Le Pliagea, koja nosi naziv Le Pliage Pouch.

Model je ustvari umanjena verzija Longchampovog bestsellera, no brend je ne promovira kao torbu, već kao neseser. “Idealna za organiziranje vaše torbe, ova kozmetička torbica s patentnim zatvaračem i ručkom može s lakoćom primiti sve vaše potrepštine za ljepotu”, stoji u opisu modela na webshopu. Međutim, obožavatelji Longchampa prepoznali su skriveni potencijal Le Pliage Poucha i počeli ga nositi u formi male dnevne torbice u koju mogu pospremiti sitnice poput novčanika, mobitela, ključeva i šminke.

S cijenom od 80 eura, u pitanju je najpristupačnija verzija Le Pliagea, koja dolazi u sedam različitih boja te dodatnih sedam opcija iz Green linije, izrađene od ekološki prihvatljivog recikliranog poliamidnog platna. Le Pliage Pouch neočekivano je postao viralan na TikToku krajem prošlog ljeta, generirajući milijune pregleda, a čini se kako je s dolaskom toplijeg vremena ova torbica dobila još više pozornosti. Zanimljivo je vidjeti i različite načine na koje je fashionistice stiliziraju – neke naručuju dodatne ručke kako bi je pretvorile u praktični “crossbody”, druge na nju dodaju šalove za izgled u Hermes stilu, dok je u Koreji i Japanu vrlo popularno dodavanje različitih privjesaka i sitnih igračaka na torbicu.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE