Najbolji modeli širokih traperica koje obožavamo ovog proljeća

Traperice su klasičan i vječni odabir kojem se iz dana u dan rado vraćamo. Kada govorimo o različitim krojevima traperica, možemo reći da nema posebnih pravila. Ipak, u posljednje vrijeme šire varijante traperica su izrazito u trendu. No, to ne znači da se morate riješiti ostalih modela koje posjedujete u svojoj kolekciji, jer traperice su bez obzira na sve uvijek u modi.

Zašto toliko volimo široke traperice ? Ove udobne hlače su najbolji izbor za sve koji žele izgledati moderno, a istovremeno se osjećati udobno. Kad se radi o stilovima, široke traperice su vrlo prilagodljive i mogu se nositi na različite načine. One mogu biti i ležeran i elegantan komad, ovisno o tome s kojim odjevnim predmetima ih kombiniramo. Za opuštenu varijantu, možemo ih kombinirati s majicom kratkih rukava ili s oversized košuljom, a dodavanje tenisica učinit će cjelokupan look još opuštenijim. Savršena formula za elegantniju varijantu, posebno tijekom proljeća, je sparivanje širokih traperica s bluzom i sandalama s visokom petom.

Modeli koji će svaki styling učiniti jako modernim

Čak i kada široke traperice kombinirate s tzv. basic komadima, dojam koji cijela kombinacija ostavlja je jako moderan i modno osviješten. Tako da će ovo biti komadi koji će učiniti da uvijek izgledate odlično bez pretjeranog truda. Kako biste dobili još zanimljiviji styling, možete birati modele s različitim detaljima, poput nešto višeg struka, izblijedjelog izgleda, poderanih detalja, modele s nedovršenim šavovima na nogavicama ili čak struku. Kao inspiracija mogu vam poslužiti naši favoriti iz aktualnih ponuda popularnih brendova koje smo izdvojili u galeriji u nastavku.

Mango (49,99 €)

Bershka (25,99 €)

Zara (29,95 €), (35,95 €)

Reserved (29,99 €)

Mango (49,99 €)

Stradivarius (29,99 €)

Zara (29,95 €), (29,95 €)

Mango (59,99 €)

Stradivarius (25,99 €)

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Reserved, Stradivarius, Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE