Ovo su naša dva najbolja hotela na obali koja je britanski The Times proglasio najljepšima u Europi!

Moramo priznati kako smo u posljednjih par godina već pomalo navikli viđati Lijepu Našu na raznim svjetskim, turističkim top ljestvicama. Od najljepših plaža, nacionalnih parkova, i najljepših otočića na svijetu, Hrvatska se zaista može pohvaliti impresivnim prirodnim ljepotama koje baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. A nakon niza domaćih prirodnih atrakcija koje su obišle prestižne svjetske magazine, stigao je red i na top ljestvicu najboljih europskih hotela, a Lijepa Naša se pronašla i na tom popisu!
Naime, poznati britanski časopis The Times upravo je objavio popis najboljih europskih hotela ‘na plaži’, a na čijoj su se listi pronašla i dva nova hotela u Hrvatskoj. Tako 17. i 18. mjesto ovog prestižnog popisa zauzima bajkoviti Maslina Resort na otoku Hvaru i nestvarna Villa Nai 3.3. koja je svoj dom pronašla na prekrasnom Dugom otoku. The Times opisuje hvarski Maslina Resort kao ‘cool, suvremeni dizajnerski hotel na Jadranu koji se izgradio u ljeto 2020. godine, a koji zbog raznih svjetskih zbivanja još nije ni proživio svoju pravu sezonu. No, sigurni smo kako će Maslina Resort ove sezone pokazati sve svoje čari, a nas je posebno oduševio prekrasno uređeni Beach Bar s elegantnim ležaljkama koji se otvara već 1. svibnja. Uz prekrasnu borovu šumu i najljepši pogled na uvalu Maslinica, ovaj moderan hotel s pravom je zapeo za oko jednom od najprestižnijih svjetskih časopisa.
 
Villa Nai 3.3.
Što se pak tiče jedinstvenog luksuznog hotela koji je otvoren na Dugom otoku 2021. godine, ovo nestvarno mjesto uronjeno je u stoljetni maslinik te nudi 8 luksuznih smještajnih jedinica u kojima bismo rado proveli cijelo ljeto. Svi objekti izgrađeni su od kamena iz okolnih maslinika, a interijeri su opremljeni dizajnerskim namještajem, te su besprijekorno usklađeni s prirodom. Zbog svog položaja i blizine Kornata, najnaseljenije skupine otoka u Sredozemlju, restoran hotela već je postao veoma popularan među nautičarima, a sigurni smo kako će tek ove sezone otkriti svoje čari i široj publici. 
Hrvatski hoteli na listi su se našli u društvu spektakularnih hotela iz Španjolske, Francuske, Italije i Grčke, a potpuni popis možete pronaći ovdje.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE