Najpopularnija mladenka na svijetu uživa na medenom mjesecu! Znamo kako rekreirati njene šik stylinge!

Sofia Richie, kći legendarnog glazbenika Lionela Richieja, preko noći je postala najpopularnija mladenka na svijetu zahvaljujući svojim minimalističkim, elegantnim izdanjima. Njezino vjenčanje s Elliotom Graingeom na jugu Francuske proglašeno je svadbom godine, a o Sofijinim Chanel haljinama danima se ne prestaje pričati. Nova “it” djevojka trenutačno uživa sa suprugom na medenom mjesecu, a svoju vojsku od gotovo 10 milijuna sljedbenika na Instagramu ne prestaje oduševljavati ležernim, šik izdanjima s egzotičnih Maldiva.

Baš kao i na svome vjenčanju, Sofia je ostala vjerna luksuznim, decentnim komadima koji odišu klasičnom elegancijom. U svoje je kombinacije uključila neke od “najvrućih” aktualnih trendova, poput crochet pletenih komada, statement sunčanih naočala i trodimenzionalnog cvijeća. Prednost je dala proizvodima od kvalitetnih, prirodnih materijala kao što su Pradina torba od rafije i prugasta košulja od popelina te monokromatski komplet od bijelog lana Magde Butrym.

Čak su i Sofijini stylinzi za plažu nevjerojatno vješto posloženi – primjerice, jednostavni crni bikini upotpunila je trendi mrežastim pareom i maramom sa živahnim uzorkom. Čini se kako na Maldivima nisu izostali ni romantični večernji trenuci, jer je influencerica uz zalazak sunca prošetala pješčanom plažom u vrlo glamuroznoj, šljokičastoj zlatnoj haljini. Očekivano, stranim medijima nije trebalo dugo da “iskopaju” Sofijine dizajnerske komade s medenog mjeseca, a neki od njih ubrzo su se rasprodali. Srećom, stylinge nalik njezinima možete rekreirati i s mnogo manjim budžetom. – važno je da se fokusirate na prirodne materijale, klasične krojeve i neutralnu paletu boja. Za vas smo pripremili nekoliko pristupačnijih opcija iz ponude high street brendova koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Košulja od popelina, H&M, 24,99 €

Kukičana suknja s perlicama, Zara, 25,95 €

Široke lanene hlače, H&M, 30,99 €

Crochet suknja, NA-KD, 39,95 €

Foto: Instagram, Zara, H&M, NA-KD

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE