Otkrijte bronzer koji je ‘zaradio’ najveći broj vaših glasova

Sigurni smo da ste i ovu subotu dočekali s velikim nestrpljenjem jer ste imali priliku sudjelovati u još jednom FHR ‘Holy Grail’. Riječ je o formatu koji okuplja strastvene zaljubljenike u beauty svijet, pa tako svake druge subote putem našeg Instagram profila biramo najbolji proizvod iz pojedine kategorije. Kako su topli dani pred nama, u našoj kolekciji svakako se mora naći bronzer – a upravo smo tom omiljenom make up proizvodu ove subote posvetili svu svoju pažnju!

U nešto drugačijem, ali jednako zabavnom izdanju, protekao je još jedan FHR ‘Holy Grail’ popraćen raznim pitalicama, a ako je suditi prema broju vaših odgovora, u njima ste neizmjerno i uživali. Prvi set pitanja bio je vezan uz teksturu bronzera, jer sigurno iz iskustva znate da nije svaki isti te da konačan rezultat itekako ovisi o njegovoj teksturi. A u odabiru između jane iredale GlowTime kremastog bronzera i SoBronze Bronzing Powder bronzera u kamenu najveći broj vaših glasova ‘zaradio’ je potonji!

Proizvod stvoren za konturiranje praktičan je jer se može koristiti i kao highlighter, pa u njemu imate sve što vam je potrebno za kreiranje zdravog i blistavog tena. Posebnim ga čine visokokvalitetni mineralni pigmenti koji stvaraju prirodno osunčan izgled, kao i sastojci koji hrane i njeguju!

Tijesna ‘borba’ vodila se i između jane iredale PureBronze Shimmer bronzera i noviteta brenda PureBronze Matte bronzera, gdje je vašu naklonost ipak osvojio novitet matirajućeg efekta. Riječ je o proizvodu koji je iznimno nježan te se s lakoćom blenda pa za kreiranje prirodnog make up looka ne trebate biti veliki stručnjak. Možete birati između nijansi light (light brown), medium (caramel brown) i dark (chocolate brown). Luksuzni bronzer koji je stigao s proljetnom kolekcijom prikladan je i za zrelu kožu jer ne ističe bore i linije te se ne uvlači u pore. Ako ga još niste testirali, definitivno morate!

Posljednji FHR ‘Holy Grail’ bio je poseban jer ste mogli osvojiti ovaj jane iredale novitet, a to je za rukom pošlo pratiteljici Ivi Buri koja je točno odgovorila na pitanja koje kistove koristimo za određeni tip bronzera. Osim kvalitete, za finalni rezultat važnu ulogu ima i način na koji proizvod apliciramo, pa će tako mat bronzere besprijekorno nanijeti Blending/Contouring Brush, dok je za shimmer bronzere Fan Brush idealan odabir. 



I za kraj, osim o ljepoti, važno je razmišljati i o okolišu, pa su refill pakiranja apsolutni hit baš svake make up kolekcije.
Kada potrošite svoj omiljeni proizvod, vrlo jednostavno ga zamijenite novim, dok kutijica ostaje ista. Ljubiteljice mineralne kozmetike jane iredale sada mogu birati između bijele minimalističke i zlatne koja odiše glamurom.

Foto: Instagram

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom jane iredale

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE