Prve ravne sandale stigle su u ‘high street’ ponudu, a mi smo izdvojili nekoliko nezaobilaznih modela!

Iako se još čini daleko, ljeto samo što nije stiglo. Toga postanemo svjesni čim zavirimo u aktualne ponude popularnih high street brendova. Prva pomisao na toplije dane asocijacija je na otvorenu obuću, a modeli iz kojih se ne skidamo i koje uživamo svakodnevno kombinirati su naravno ravne sandale. Kako bismo vas inspirirali za odabir ključnog para ljetne obuće, u nastavku vam donosimo favorite iz trenutne ponude poznatih trgovina.

Ravne sandale u ljetnoj garderobu su ekvivalent omiljenim tenisicama. Radi se o svakodnevnom paru obuće koji se jednostavno može kombinirati s ležernim i elegantnim izdanjima, tako da u svom omiljenom par možete otići na plažu i završiti dan večernjim izlaskom. Jednom kada nađete praktičan i stylish model, sigurni smo da se nećete odvajati od njega. Sudeći po trenutnoj ponudi prvih modela, uvjereni smo da će svatko pronaći model za sebe koji će udovoljiti svim kriterijima.

Metalik modeli i metalni ukrasi kao hit sezone

Ravne sandale, slično kao i natikače možete nositi na sve moguć odjevne kombinacije. Sandale su svakako bolja opcija kada želite više potpore i stabilnosti za stopalo, posebno tijekom dužih šetnji. Baš zato su savršen izbor za svakodnevna modna izdanja. U aktualnoj ponudi se posebno ističu metalik modeli koji su jedan od najvrućih trendova među cipelama ove godine. Uz njih dominiraju platforme, odnosno flatforme čija popularnost ne prestaje već nekoliko sezona zaredom. Još jedan nepogrešiv izbor su modeli s metaliziranim ukrasima poput zakovica i kopči koji će odjevnoj kombinaciji dati edgy efekt. Sve trenutno dostupne favorite pogledajte u nastavku članka.

H&M (17,99 €), (29,99 €)

H&M (22,99 €), (17,99 €)

Mango (39,99 €), Stradivarius (25,99 €)

Mango (59,99 €), (59,99 €)

Stradivarius (27,99 €), H&M (22,99 €)

Stradivarius (35,99 €), (29,99 €)

Zara (29,95 €), (59,95 €)

Zara (39,95 €), (49,95 €)

Foto: Instagra, H&M, Mango, Stradivarius, Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE