Reserved ljetna kolekcija prepuna je genijalnih kupaćih kostima iz kojih se nećemo skidati cijelo ljeto!

Sredina je proljeća, a već se polako prepuštamo maštanju o ljetu. Duge pješčane plaže, sol u kosi, osunčana put i beskrajna lakoća ljeta u trenu nas u mislim teleportiraju na predivne udaljene lokacije gdje ljeto nikad ne prestaje. Upravo takvom lokacijom, konkretno Balijem, inspirirana je nova Reserved ljetna kolekcija prepuna upečatljivih komada za plažu u kojima ćemo provesti cijelo ljeto. Što se nas tiče, neka ljetovanje započne odmah!

Novom kolekcijom kupaćih kostima, odjeće za plažu i dodataka, Reserved nas vodi na inspirativno putovanje na Bali koji je poslužio kao kulisa za najnoviju ‘Summer Mode On’ kolekciju. Ljetni komadi brenda savršeno se stapaju s tropskim krajolikom te zasićenim bojama mora i prirode.

U kolekciji tako do izražaja dolaze tople zemljane boje poput narančaste, bakrene, smeđe i koraljne, a nadopunjuju ih bijela i crna boja kao vječni klasici. Kroz pletene dodatke i odjeću za plažu od prirodnih materijala u bež i krem boji, kolekcija dodatno zrači ljetnim raspoloženjem. Osim predivnih boja koje komplimentiraju put, kupaći kostimi u kolekciji osvajaju i teksturama te uzorcima. Raznosvrsnost ponude koja uključuje jednostavne modele s glatkim rubovima, teksturirane modele kao i one s elegantno izvedenim životinjskim uzorkom, garantira da će svatko pronaći nešto za sebe.

Pri izboru kupaćeg kostima, jedna od najvažnijih stvari je da se u njemu osjećate udobno kako biste nesmetano mogle uživati u svim ljetnim aktivnostima. Široki izbor modela i krojeva kupaćih kostima čini Reserved ‘Summer Mode On’ kolekciju izvrsnom za pronalazak idealnog modela neovisno o građi tijela. Tako možete birati između jednodijelnih modela, modela sa širokim ili užim te odvojivim naramenicama, visokim i niskim strukom, te zatvorenijim i otvorenijim dekolteom, a svi dijelovi bikinija mogu se kombinirati što potragu za savršenim ljetnim lookom čini jako jednostavnom.

Ljeti svi cijenimo udobnost, no možemo se složiti da nam je i izgled itekako bitan. U osmišljavanju idealnog ljetnog looka pomoći će vam modni dodatci te odjeća za plažu iz ove predivne kolekcije. Recept kako to postići je jednostavan, uparite svoj kupaći kostim s odgovarajućom odjećom za plažu i savršeni beach look je zagarantiran. Uz kimono od prirodnih materijala s heklanim detaljima, postići ćete neopterećen izgled koji je prava asocijacija na ljeto.

Modni trendovi u posljednje vrijeme ne poznaju granice, a kreativnim slaganjem stylinga kršimo sva do sad poznata pravila. Zato svoj jednodijelni kostim možete koristiti kao top u različitim ljetnim kombinacijama. Jednodijelni model u pomalo apstraktnom životinjskom uzorku iz kolekcije odlično će izgledati uz široke hlače, lanene suknje ili predimenzionirane košulje. Tako ćete savršeni look za plažu lako prenijeti i u ljetne street style scenarije. Nikako ne smijemo zaboraviti na jedan od najvrućih trendova sezone – kukičane ili makrame haljine. Ovi najpoželjniji komadi sezone odličan su odabir, jer će izgledati šik u različitim modnim pričama.

Sve genijalne komade koje smo da sada spomenuli prate jednako atraktivni modni dodatci poput ih slamnatih šešira raznih oblika, prostranih pletenih torbi te nakit inspiriran ljetnim motivima. Za potpuni dojam, kombinaciju upotpunite japankama ili natikačama koje savršeno pristaju ostatku kolekcije. Pravo je vrijeme da svoju garderobu obnovite prvim ljetnim komadima, zato sve ‘must have’ komade iz ‘Summer Mode On’ potražite u Reserved web trgovini.

Foto: Dorota Szulc

Model: Natalia Uliasz, Justyna Michalska

**sadržaj nastao u suradnji s brendom Reserved

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE