Lino Lada horoskop: otkrij što si u svijetu najukusnijih namaza!

Neki vjeruju u horoskop, drugi misle da je to čista glupost, treći pročitaju što im se taj dan sprema i svim se silama trude opovrgnuti retrogradni Merkur. Bez obzira na sve, u djeliću sekunde na pitanje ‘Što si u horoskopu?’ i od najvećih skeptika dobivamo odgovor ‘Ma ja sam ti jarac, ali znaš, ne onaj tipični materijalist.’

Stavimo po strani Merkur, astrološke kuće, Mars, kompatibilnost i pravo vrijeme za igranje lutrije, jer kakva god vam bila sudbina u Lino Lada horoskopu jedino je važno da je slatka. Proučite kako su vam se zvijezde posložile u svijetu najukusnijih namaza i saznajte što očekivati od Linoladoljubaca u svojoj blizini.

Uvijek zna koju Lino Ladu želi (21. ožujka – 19. travnja)

S ovim Linoladoljupcem nema šale, uvijek i u svakom trenutku zna koju Lino Ladu želi, a na njegovom meniju redaju se Milk, Duo, Gold, Kokos i Gold Creamy, jer prezire monotoniju i rutinu. Često ćete ga vidjeti kako u tijeku žustre rasprave vadi Lino Lada Gold easy pack i potpuno zaboravlja zbog čega je uopće bio isprovociran. Ako želite doista izvući njegovu Lino Lada osobnost na vidjelo, izazovite ga da pojede cijelu teglu na žlicu jer, naravno, on to može!

Lino Lada gurman (20. travnja – 21. svibnja)

Bez dvojbe, ovo je vlasnik najistančanijeg nepca u Lino Lada horoskopu. Kad je uživanje u hrani u pitanju, ne pristaje na kompromise. Zato će vas ovaj gurman rado ugostiti u svom domu (jer tu se osjeća najbolje) i prezentirati vam novo slastičarsko remek-djelo pripremljeno s novim ekskluzivnim okusom Lino Lade. Gold Creamy okus ima sve kvalitete već poznatog premium Gold okusa (koji gurman i dalje obožava), ali s božanstvenom teksturom zbog koje ovaj gurman teško može sakriti ganuće. Slastice su za njega nešto kao najljepša operna arija, umjetnost jednostavno.

Zovite me Karizmatična Lino Lada (22. svibnja – 21. lipnja)

S obzirom na to da ovaj Lino Lada znak odgovara Blizancu bilo bi lako reći da se ovdje radi o obožavatelju Duo okusa. No, ovo nije puko nagađanje, iza ovog horoskopa stoje sati i sati promatranja Linoladoljubaca u prirodnom okruženju. A svi koji su sreli ovog zanimljivog lika znaju da se radi o ljubitelju lagane Lino Lade Milk, jer ne radi se samo o okusu, to je filozofija života. On je zabava u Duo okusu, jedinstven i bez konkurencije, duša svakog partyja i sve samo ne običan izbor.

Lino Ladu češće kupuje drugima, nego sebi (22. lipnja – 23. srpnja)

Evo ga, anđeo čuvar kada se radi o Lino Ladi. Uvijek će znati tko s palačinkama više voli Lino Ladu Gold, a na kruh radije maže Duo. Dogovorite li se s njim za kavu, šetnju gradom ili dijeljenje prijevoza do posla, ponijeti će i vama jedno praktično pakiranje sa žličicom, a njegova intuicija će mu točno reći jede li vam se taj dan Gold ili Duo easy pack. Imate li jednog brižnog Lino Lada tipa u svojoj okolini, sjetite se zahvaliti mu na svemu novim savršeno kremastim Gold Creamy okusom i očekujte u znak zahvale poziv na palačinke, u najmanju ruku.

Lino Lada Gold u ljudskom obliku (24. srpnja – 22. kolovoza)

‘Običan’ u njegovom rječniku ne postoji! Kako pazi na svoj izgled i trudi se ostaviti luksuzan dojam, takav je i njegov Lino Lada izbor. No nije sve u imidžu, ovdje je stvarno riječ o velikoj osobnosti, zato mu i pristaje grandiozni Gold okus. Dodatak sjeckanih lješnjaka u provjereno dobrom Lino Lada namazu sažima sve ono što ovaj znak jest – samopouzdan, poseban, nikako prosječan i uvijek spreman sebi i svima oko sebe prirediti posebne prilike za pamćenje.

Easy pack mu je promijenio život (23. kolovoza – 22. rujna)

Najvećem problemu u životu ovog znaka došao je kraj s Lino Lada Duo easy pack izdanjem, kojeg čine standardno odličan Duo okus u pakiranju koje sadrži idealnu količinu namaza i praktičnu žličicu. Sada bez grižnje savjesti može uživati u svom omiljenom namazu dok šesti put ovaj tjedan radi prijeko potrebnu generalku i reorganizira radni stol ne bi li postigao maksimalnu efikasnost. Možda vam neće priznati, ali u jednoj od ladica skriva mjesečnu zalihu novih praktičnih Lino Lada pakiranja kako bi vas mogao osuđivati dok uzimate pauzu za ručak. 

Lino Lada buddy (23. rujna – 23. listopada)

Buddyja nemojte pitati koja Lino Lada mu je najdraža, reći će vam Duo, a onda će vas za sat vremena nazvati i reći da je malo razmišljao o svom odgovoru te da bi radije izabrao nešto ne toliko klasično, možda Lino Ladu Kokos…ali opet, Duo je tako dobar i paše u svakoj prilici. Ako ne želite da se ovaj poziv pretvori u pravu seansu, nemojte dopustiti da vam ispred njega izleti informacija o još jednom genijalnom okusu, novom Gold Creamyju, jer u tom trenu će vaš buddy doživjeti totalnu krizu identiteta. Napravite ono što on najviše voli, pozovite ga na druženje i izaberite Lino Ladu za njega, jer o kojoj god se Lino Ladi radilo, ne voli ju jesti sam. 

Zavoljet ćete ga kad ga upoznate, kao i novi Lino Lada Gold Creamy (24. listopada – 22. studenog)

Samozatajan lik, o kojem možda imate već neko mišljenje, ali kao i s novim Lino Lada okusom, nemojte donositi zaključke dok ga ne probate. Iz provjerenih izvora znamo da se radi o beskrajno zanimljivom, hrabrom i uzbudljivom tipu. Njegov neshvaćeni karakter kremast je kao i nova Lino Lada Gold Creamy, a vrijeme provedeno s njim je kao ludo ukusan desert napravljen s novim Lino Lada okusom.

Mmmmlino Lada (23. studenog – 21. prosinca)

Nikad ne šuti, jedino kad jede Lino Ladu, ali i u tim trenutcima ćete čuti onomatopeju uživanja iz njegovih usta. S ovim znakom smo imali malo problema, jer kako pronaći jedan okus za ovog impulzivnog, svestranog, ambicioznog i druželjubivog avanturista? Srećom, na raspolaganju mu stoji 5 aktualnih Lino Lada okusa i čak dva okusa u praktičnom pakiranju koja ga mogu pratiti po cijelom svijetu. Na iduće putovanje nosi Duo easy pack, na ljetni party će vam donijeti Lino Ladu kokos, a u rijetkim trenutcima kada je sam počastit će se Lino Ladom Milk jer ga ovaj proizvod bez konkurencije inspirira za osobni uspjeh.

Dva okusa u Duo Lino Ladi jedina su dvojba u njegovom životu (22. prosinca – 19. siječnja)

Upitate li ovog pragmatičara koja mu je najdraža Lino Lada, dobit ćete naizgled jednostavan odgovor – Duo. No, znajte da iza tog klasičnog izbora stoje emocije za koje svi misle da ih nema, a ovaj izbor podsjeća ga na djetinjstvo koje je završilo s otprilike 6 godina kada je postao odgovorna odrasla osoba, barem u svojoj glavi. Iako sebe jako dobro poznaje i zna da ga usrećuje savršen balans Lino Lade Duo, na druženjima će posegnuti i za drugim okusima, a zbog ambicioznosti i prirodne znatiželje probat će i novi Gold Creamy okus, jer ništa ga ne inspirira koliko potraga za izvrsnosti.

Lino Lada inovator (20. siječnja – 19. veljače)

Osobenjak je često naziv koji se dodjeljuje ovim neshvaćenim genijalcima koji žive za to da nešto kreiraju, traže alternativne odgovore i jednostavno uživaju u svojoj jedinstvenosti. Mislimo da već nakon 10 znakova možete pogoditi da se ovdje radi o obožavatelju Lino Lade Kokos. Plod koji stiže iz dalekih egzotičnih krajeva savršeno pristaje njegovom viđenju sebe. Da obožava eksperimentiranje i da je potpuni kreativac potvrđuje činjenica da ćete ga vidjeti kako razne Lino Lada okuse dodaje primjerice u sladoled. Vjerujemo da jedan Lino Lada inovator stoji iza ideje kreiranja Lino Lada sladoleda.

Lino Ladu zovu Žlicolada (20. veljače – 20. ožujka)

Postoji jedno jedino rješenje za njihove emocije, a to je Lino Lada i žlica. Jedino tako mogu prebroditi težak dan na poslu, trenutke kada imaju previše toga na umu, gledanje Titanica, random video pačića koji prelaze cestu, isto tako random video starijeg bračnog para koji se drži za ruke… No, nemojte misliti da ih to čini slabima, baš naprotiv ovo su osobe koje su toliko empatične da će i za vas uvijek imati jednu žlicu viška ako s njima želite podijeliti Lino Ladu Gold Creamy koju su počeli kupovati jer im naziv zvuči jako romantično.

Foto: PR

**sadržaj nastao u suradnji s brendom Lino Lada

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE