Savršeni bijeli komadi u Mangovoj ‘White Summer’ kolekciji

Bijela boja je definitivno sinonim za modne kombinacije koje nosimo u toplijem dijelu godine. Svijetli komadi vidljiva su promjena u našoj garderobi, a nakon zimskog perioda i zagasitijeg kolorita ponovno se osjećamo uzbuđeno zbog kreiranja vedrijih i prozračnijih modnih kombinacija. Bijeli modni komadi su ‘must have’ već s početkom proljeća i to je trend koji se ponavlja iz sezone u sezonu, a koji nam neće nikada dosaditi. Zato smo znatiželjno pregledali sve dostupne komade u Mango ‘White Summer’ kolekciji i izdvojili one koje jedva čekamo nositi.

Bijele odjevne komade možemo generalno staviti u kategoriju klasika, posebno ako se radi o košuljama koje nosimo tijekom cijele godine ili bijeloj majici kratkih rukava. Klasikom ih možemo smatrati i zbog lakoće kombiniranja s ostatkom garderobe, tako ne postoji loš način nošenja bijelih komada. ‘All white‘ kombinacije kao i one gdje će recimo bijeli top biti samo podloga ostalim komadima u boji ili obrnuta situacija gdje ćete uz čitav bijeli outfit nositi samo jedan detalj u snažnoj boji, jednako dobro funkcioniraju. Uz to kada nosimo bijelo postižemo taj efekt luksuznog izgleda, ali bez pretjeranog truda, posebno kada se radi o komadima od prirodnih materijala poput lana, svile, pamuka…

Sve na jednom mjestu za najljepše ljetne kombinacije

Kao najveći favoriti među bijelim komadima izdvajaju se haljine. Modeli od pamuka s vezenim detaljima odlična su opcija za dnevne look-ove. Jednako tako neizostavan komad za sve ležerne kombinacije je bijela košulja, a bez obzira odlučili se za oversize ili strukirani model imat ćete vječni komad u svojoj kolekciji. Neke trendi komade isplati se kupiti u bijeloj boji kako biste i tijekom ljetnih mjeseci uživali u njima, tako je bijela traper suknja izvrsna opcija za kreiranje mnogobrojnih stylinga. Komade koje smo izdvojili možete pronaći u galeriji, a na poveznici pogledajte cijelu kolekciju.

(119,99 €), (39,99 €)

(39,99 €), (29,99 €)

(39,99 €), (59,99 €)

(45,99 €), (25,99 €)

(49,99 €), (59,99 €)

(59,99 €), (22,99 €)

(59,99 €), (25,99 €)

(69,99 €), (49,99 €)

Foto: Instagram, Mango

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE