Jeste li već posjetili novo mjesto s najfinijom kavom u gradu i slatkim zalogajima koje obožavaju baš svi?

Možemo slobodno reći kako je kultura kave u Hrvatskoj svojevrsni način života; Gotovo da i nema osobe koja svoj dan ne započinje kavom, a iako nam sve užurbaniji način života ne dozvoljava da uživamo u omiljenim kafićima kad god poželimo, Zagrebu zaista ne nedostaje mjesta specijaliziranih za ponudu kave vrhunske kvalitete. A za sve one koji uživaju u otkrivanju novih okusa, pronašli smo novo mjesto (točnije nekoliko njih) koje će biti apsolutni hit ove sezone!
Ako ste jedni od onih koji u jutarnjoj žurbi ne stižu uvijek popiti svoju prvu jutarnju kavu, Ziggy’s Coffee pravo je mjesto za vas. Naime, zadovoljni gosti već sada tvrde kako se Ziggy može pohvaliti najboljom kavom za van u gradu, a ono što nam se posebno svidjelo je činjenica da je možete pronaći na čak četiri mjesta u gradu – Heinzelova ulica 2A, Okretište Savski most, Ilica 41 te Savska cesta 32. Kako i sami osnivači kažu, ‘U Ziggy’s Coffee bariste ozbiljno pristupaju espressu, ali i svemu ostalome, što upotpunjuje iskustvo uživanja u kavi. Pečemo svježe pecivo i pripremamo razna osvježenja. Pržimo i pripremamo ozbiljnu kavu za van.’ Tako ćete u njihovoj ponudi pronaći različite vrste kava, sokova, sendviča, ukusnih i zdravih zobenih kaša te apsolutnu zvijezdu ponude – ukusni desert pastel de nata koji jednostavno morate probati!
 
Radno vrijeme poslovnica
Ziggy je svoju prvu lokaciju otvorio na Kvatriću krajem prošle godine, a s vremenom se proširio na još tri lokacije. Lokal otvoren u samom centru grada, u Ilici, otvoren je svakoga dana od 7 do 19 sati, a vikendom do 14 sati. Smješten na Savskom mostu, Ziggy je na ovoj lokaciji otvoren od ponedjeljka do petka od 6 do 18 sati, a vikendom ne radi. Vikendom je također zatvoren lokal na Savskoj cesti koji radi od ponedjeljka do petka u razdoblju od 7 do 15:30, dok je onaj smješten na Kvatriću zatvoren samo nedjeljom. Više informacija otkrijte na službenoj stranici.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE