Najljepše bluze s ‘puf’ rukavima iz kojih se ne skidamo!

Bluze s naglašenim rukavima vrlo su upečatljive i drugačije, a istovremeno ženstvene i romantične. Rukavi na takvim bluzama mogu biti različitih oblika, veličina, volumena i dizajna. Primjerice, široki, voluminozni, asimetrični, dugi, kratki… Također, mogu biti ukrašeni različitim detaljima poput čipke, volana, proreza, mašni i sl. što će modelu podariti dodatan wow efekt. Stoga, kako bismo vam olakšali odabir, izdvojili smo nekoliko favorita koji se trenutno mogu pronaći na policama omiljenih trgovina!

Ovakva vrsta bluze može biti nosiva u različitim prilikama, ovisno o dizajnu i materijalu. Primjerice, bluza s naglašenim rukavima od prozračne tkanine i jednostavnijeg dizajna može biti prikladna za casual dnevne aktivnosti, dok je bluza s naglašenim rukavima od raskošnijeg materijala i izraženijeg dizajna kao stvorena za posebne prigode ili svečanije događaje.

Bluze s ‘puf’ rukavima kao statement proljetni odabir!

Bluze s naglašenim rukavima možete nositi na različite načine, ovisno o prigodi i osobnom stilu. Jednostavno odozgo, s ležernim donjim dijelom odličan je odabir. Ako želite postići opušten i casual izgled, možete kombinirati ovaj tip bluze s trapericama ili ležernim hlačama, a obuću odabrati prema stilu i prilici, od tenisica do sandala s remenčićima. Isto tako, suknja s visokim strukom savršen je dodatak bluzi s naglašenim rukavima. Odaberite suknju koja se uklapa u vaš stil, od klasičnih modela pa sve do onih u boho stilu, a takvu kombinaciju možete nositi u casual i formalnim prilikama. Za nešto drugačije outfite, ove divne bluze nosite s kratkim hlačama ili culottes modelima, a jako nam se sviđaju i kombinacije s kombinezon na tanke naramenice.

U nastavku potražite nekoliko stylish modela bluza s naglašenim rukavima koje se trenutno mogu pronaći u ponudi!

Bershka (19,99 EUR)

Reserved (29,99 EUR)

Mango (35,99 EUR)

Bershka (19,99 EUR)

Reserved (39,99 EUR)

Zara (25,95 EUR)

Bershka (19,99 EUR)

Mango (59,99 EUR)

Mango (35,99 EUR)

Bershka (18,99 EUR)

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Reserved

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE