Sve proljetne haljine iz Bershke koje želimo nositi odmah!

Ništa ne najavljuje proljetnu modnu sezonu kao lagane haljine. Lakoća kombiniranja ovih komada i fluidnost krojeva čine ih savršenim komadima za toplije dane. Nekoliko dobrih haljina u vašoj garderobi bit će dovoljne da se baš uvijek osjećate spremno za sve prilike i scenarije. Zato smo odlučili izdvojiti nekoliko modela iz Bershke koji će savršeno nadopuniti našu proljetno-ljetnu kolekciju odjeće.

Što se tiče haljina svi imamo neke vlastite preferencije što se tiče dužine i krojeva, no jedno je sigurno, a to je da s haljinom imate gotovu kombinaciju u tren oka. Na početku proljeća uz haljinu trebat će vam još nekoliko ključnih komada poput traper/kožne jakne ili oversize blejzera koji će biti stylish dodatak, ali će osigurati dovoljno topline tijekom prohladnih proljetnih jutra i večeri. Dok ne dođe razdoblje pravih proljetnih i ljetnih temperatura, omiljene haljine nosite na vaše najdraže gležnjače ili kaubojske čizmice koje su posebno trendi ove godine.

Neutralni modeli koji naglašavaju figuru tijela

U trenutnoj Bershka ponudi može se pronaći pregršt različitih haljina u različitim dužinama i krojevima. No, većina modela lijepo će naglasiti liniju tijela ili istaknuti ramena i leđa. Modeli koji su nam najviše zapeli za oko su tzv. ‘cut out’ haljine sa zanimljivim prorezima i čistim linijama. Ove haljine izvrsno će funkcionirati kao večernji komadi uz potpetice i statement nakit, ali i u dnevnim verzijama s tenisicama i predimenzioniranim jaknama. Osim toga jako popularne opcije za proljeće i ljeto su haljine od tila i prozirne tkanine koje su stvorene za kreativne slojevite kombinacije. Sve modele koje se isplati potražiti u Bershki pogledajte u galeriji!

(19,99 €), (25,99 €)

(22,99 €), (19,99 €)

(22,99 €), (29,99 €)

(39,99 €), (15,99 €)

(22,99 €)

(35,99 €), (22,99 €)

(25,99 €), (22,99 €)

Foto: Instagram, Bershka

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE