Torbica koja se rasprodala u tren oka apsolutni je hit ovog proljeća

Kada govorimo o modnim dodacima, imati dobru torbicu u kolekciji pola je odrađenog posla. Niti jedan drugi dodatak nema toliku sposobnost transformirati svaki naš outfit kao što to polazi za rukom torbicama, a ako još niste pronašli model po svojoj mjeri, onda bi vam pažnju mogla privući torbica koja je već obilježila proljetnu sezonu!

Iako smo tek nedavno zakoračili u prve proljetne dane, već znamo koja torbica će ih i obilježiti. Riječ je o modelu hit brenda Irma+KOHEL koji je poznat po svojim izvanvremenskim i originalnim komadima, a upravo tako možemo opisati i ovaj model torbice. Osim što je izrazito funkcionalna jer u nju stane baš sve što vam je potrebno tijekom dana imati nadohvat ruke, jednako tako je upečatljiva te se sjajno prilagođava baš svakom stilu.

Torbica koja je stvorila pravi hype na društvenim mrežama

Osim prekrasnog dizajna, posebnost ove torbe leži i u njezinoj upečatljivoj boji koja zaista izdvaja iz mase jednoličnosti, pa ako tražite model zahvaljujući kojem će svaki vaš outfit biti podignut na jednu novu razinu – onda je ova torbica odabir s kojim nema greške. Iako se rasprodala čim je stigla u prodaju, sjajna vijest je ta da je ovaj popularan model ponovno dostupan na službenoj stranici brenda te ćete za nju izdvojiti 275 €, stoga požurite nabaviti i svoj primjerak!

Foto: Instagram, Irma+KOHEL

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE