Djevojačke zabave na brodovima postale su apsolutni hit u Lijepoj Našoj, a mi smo otkrili koje lokacije garantiraju najbolji provod!

Djevojačke zabave na brodovima posljednjih su godina postale veoma popularne, a posebice u Lijepoj Našoj koja se može pohvaliti nevjerojatno lijepom obalom i kristalno čistim morem. Ovakva vrsta proslave nudi zaista jedinstveno iskustvo za buduću mladenku i društvo, a s obzirom na stotine otočića, uvala i plaža koje nudi naša Jadranska obala, djevojačka zabava na brodu ideja je s kojom ni ove sezone ne možete pogriješiti.
Svestranost ovakve vrste zabave primarni je razlog zbog kojeg su zabave na brodu postale posebno popularne za proslavu nadolazećih ljetnih i jesenskih vjenčanja. Osim što ćete ovo jedinstveno iskustvo druženja na moru s vašim najdražim prijateljicama pamtiti zauvijek, brodske zabave omogućuju vam da čitavo vrijeme uživate u prekrasnom krajoliku, bilo da se radi o skrivenom otočiću, bajkovitoj uvali ili pak opuštenoj, laganoj vožnji plavetnilom koje vas vodi do nekog od naših najljepših obalnih gradova. Uz to, zabave na brodu mogu uključivati razne zabavne aktivnost osim partijanja, kao što su plivanje, sunčanje, ali i razni vodeni sportovi koji su vrlo često dostupni u sklopu samog putovanja, a u kojima je poseban gušt uživati u društvu najdražih prijateljica.
 
Dostupni paketi i najpopularnije lokacije u Hrvatskoj
Ipak, jedan od najčešćih razloga zbog kojeg se brojne kume i mladenke odlučuju na ovu vrstu proslave jest privatnost i ekskluzivnost koje najam broda nudi, ali i lagodno planiranje samog puta koje je danas lakše organizirati no ikada. Naime, brojne tvrtke za iznajmljivanje brodova duže obale nude sveobuhvatne pakete koji će planiranje djevojačke večeri učiniti maksimalno jednostavnim i bezbrižnim, a neka od najpopularnijih mjesta za proslavu djevojačke večeri na brodu uključuju Split, koji garantira sjajan noćni provod, potom Hvar, koji je savršena destinacija za opušteniji izlet ispunjen kupanjem, sunčanjem i uživanjem u skrivenim uvalama, te Dubrovnik, koji je savršen izbor za vodene sportove, ali i otkrivanje obližnjih otoka i plaža. 
 
Za sve navedene lokacije možete zatražiti najam brodice s kompletnom uslugom za djevojačku zabavu, a ono što je vrlo važno napomenuti jest da Hrvatska ima prilično stroge propise i pravila oko razine buke i zaštite okoliša u nacionalnim parkovima i zaštićenim područjima. Stoga, prilikom slavlja, ne zaboravite poštovati ove propise i voditi brigu o okolišu!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE