Pronašli smo 10 haljina koje su kao stvorene za ‘prewedding’ fotkanje!

Trend koji je već neko vrijeme prisutan i kod nas među budućim bračnim parovima je prewedding fotkanje, odnosno fotografiranje nešto prije dana vjenčanja. Naravno, to ne isključuje photoshooting na dan vjenčanja, ali je svakako opušteniji način da stvorite lijepe uspomene s voljenom osobom. Zato smo izdvojili nekoliko haljina koje nisu vjenčanice, ali ima će se uklopiti u cijelu estetiku vjenčanja I savršeno izgledati na fotografijama.

Fotografiranje prije dana vjenčanja najčešće se odvija nekoliko mjeseci prije, no neki parovi se umjesto standardnog fotografiranja na dan vjenčanja odlučuju samo za ovu opušteniju varijantu tek nekoliko dana prije. Stoga za tu priliku najčešće morate imati još jednu haljinu osim vjenčanice. Nije tajna da se među high street komadima gotovo mogu naći haljine koje mogu dostojno zamijeniti vjenčanice, posebno ako se odlučite za intimnije ceremonije vjenčanja. Tako nismo bili iznenađeni kada smo pronašli čak 10 haljina koje i dalje podsjećaju na vjenčanice, ali ipak u nešto opuštenijem izdanju. Upravo takve haljine odličan su izbor za ‘prewedding’ fotkanje kada želite proslaviti skori dan vjenčanja, ali na malo ležerniji način.

Nježne i svijetle nijanse kao odabir s kojim nema greške

Očekivan izbor za ovu priliku svakako je bijela haljina, no na fotkama će jednako dobro izgledati i modeli u nježnim roza ili plavim nijansama. Zato se nekoliko takvih haljina nalazi i među našim favoritima. Osim toga, jednostavnost haljine možete nadoknaditi zanimljivom teksturom, izrezima ili pak šljokicama. ‘Prewedding’ fotkanje prava prilika da svu pažnju obratite na modne dodatke kao što su cipele, torbica, ukrasi za kosu i nakit ili da odaberete minimalistički pristup gdje će lokacija te vi i vaš partner maksimalno doći do izražaja. Što god izabrali, stvorit ćete prelijepe uspomene na početku zajedničkog života.

H&M (39,99 €), Zara (49,95 €)

Massimo Dutti (199,00 €), (149,00 €)

Zara (35,95 €)

Massimo Dutti (169,00 €), (149,00 €)

Massimo Dutti (169,00 €), H&M (35,99 €)

Foto: Instagram, Massimo Dutti, Zara, H&M

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE