I ovog proljeća nosimo espadrile, a ovo su najljepši modeli iz aktualne ponude!

Konačno su nam stigli nešto vedriji i topliji dani, a što znači samo jedno – da je vrijeme za omiljene modele cipela. Visoko na popisu favorita za proljeće nalaze se espadrile koje su već stigle na police omiljenih high street trgovina, pa se tako niti ove sezone iz njih nećemo skidati!

Za espadrile cipele slobodno možemo reći da spadaju u skupinu trenda koji se javlja svake godine u proljetno-ljetnoj sezoni te ih gotovo ništa ne može skinuti s trona. Riječ je o modelu cipela koje su tradicionalno izrađene od jute ili nekog drugog prirodnog materijala za potplat, dok se gornji dio cipele može izraditi od različitih materijala poput pamuka, platna, kože ili sintetike. Espadrile su obično vrlo lagane i udobne, a često se nose kao cipele za plažu ili za opuštene ljetne aktivnosti. Međutim, u posljednjih nekoliko sezona, omiljeni modni brendovi su počeli proizvoditi espadrile koje su prikladne za nošenje u svakodnevnom životu, pa čak i za poslovne prilike.

Modeli koje se baš uvijek isplati kupiti

Kao i svake sezone, tako i ove možete pronaći modele raznolikog dizajna i stila, što znači da svatko može imati model po svojoj mjeri. Uz to, espadrile su vrlo pristupačne i mogu se naći u različitim cjenovnim rangovima te su idealna opcija za casual, opuštene ljetne kombinacije. U nastavku smo izdvojili nekoliko modela koji osvajaju na prvi pogled te ćete ih sigurno rado uvrstiti u svoju proljetnu kolekciju!

Bershka (29,99 €), (35,99 €)

Mango (59.99 €), Zara (29,95 €)

Mango (59.99 €), Zara (39,95 €)

Stradivarius (35,99 €), (35,99 €)

Stradivarius (35,99 €), Mango (59,99 €)

Zara (49,95 €), (39,95 €)

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE