Ovih 5 popularnih parfema dokazano podižu samopouzdanje!

Parfemi su moćan detalj koji ostavlja dojam na svih koji se nađu našoj blizini. Miris je dodatak koji može dati određeni karakter cijelom našem looku, a ponekad utječe i na naše cjelokupno raspoloženje. Kako se želimo svaki dan osjećati samopouzdano i spremno za sve izazove pred nama, mali boost energije odlučili smo potražiti među popularnim parfemima. U nastavku otkrijte koji su to miris s kojima će u trenu podići vaše samopouzdanje.

Nerijetko nam se dogodi da jednostavno nekoga povežemo s određenim mirisom ili uvijek za sebe biramo jako slične mirisne note. To je zato što mirisi stimuliraju našu emocionalnu memoriju i utječu na raspoloženje. Dakle, potpuno je moguće da parfem bude zaslužan za barem malo višu razinu samopouzdanja i popravljanje raspoloženja. Odabir parfema uistinu je individualan, no želite li nekome pokloniti parfem s kojim će se osjećati odlično ili pak sebe razmaziti bočicom samopouzdanja, predlažemo da obratite pažnju na nekoliko parfema koje smo izdvojili u nastavku.

Savršeno izbalansirani parfemi koje ćete obožavati

Svim parfemima koje smo izdvojili zajednička je savršena ravnoteža između konkretnih i dominantnih te zaigranih i svježih nota. Tako se među parfemima koji će učiniti da se osjećate samouvjereno nalazi Noir de Noir, jedan od najslavnijih mirisa brenda Tom Ford. Također, Lancome Idol L’Intense iz čije je kampanje s popularnom Zendayom jasno da se radi o mirisu s kojim ćemo se osjećati ni manje ni više, nego moćno. Sve mirise s kojima ćete se osjećati samopouzdano i zračiti pogledajte u galeriji.

Tom Ford – Noir de Noir

Mugler – Angel Nova

Dior – Hypnotic Poison

Lancome – Idol L’Intense

Givenchy – L’Interdit

Foto: Instagram, Tom Ford, Lancome, Dior, Mugler, Givenchy

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE